Cine nu vrea la finala Wimbledon, să nu meargă!

Articol publicat in sectiunea Timp liber, UK la bani mărunţi pe data 8 iulie 2015

Te-ai gândit vreodată ce-ai putea face cu £9,000? Te-ai întoarce în România? I-ai economisi pentru avansul la casă? Ţi-ai lua o maşină?

Sau, poate că te-ai gândit că vrei neapărat să mergi la finala masculină de tenis de la Wimbledon de anul acesta. Ţi-ai tot promis că te vei răsplăti pentru efortul depus din ultima perioadă. Te vei duce pentru că meriţi. Bun! Biletul te va costa £9,000! Pe puţin! Atât costă pe site-urile de revânzare a biletelor StubHub şi altele asemenea.

Iar dacă suma de £9.000 nu este îndeajuns de ridicolă, se preconizează o dublare a ei, de până la £20.000, în cazul în care scoţianul Andy Murray ajunge în finală.

Dar poate că nu ai £9.103 pentru un loc în tribună la finala masculină, însă ai £7,532 pentru semifinală.

Singurele bilete oficiale rămase la vânzare mai sunt pachetele de ospitalitate de la All England Club, însă fanii trebuie să cumpere un minimum de două locuri. Preţul la finala masculină este de £5,495 de persoană, iar la semifinală de £4,794.

La meciurile de tenis feminin preţurile sunt mai „accesibile”, de £2,538 pentru un loc la finală, respectiv £1,920 la unul din ultimele patru meciuri înainte de finală.

Eu, unul, m-aş fi dus cu întreaga familie la finala feminină dacă ar fi rămas Simona Halep în joc, dar aşa, las pentru la anul.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!