Cinematograful Secret

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 16 februarie 2015

London_Secret Cinema

Pentru fanii filmului, dar şi pentru cei care iubesc misterul, Secret Cinema London este exact lucrul de care au nevoie. Desfăşurându-se în locuri secrete ale oraşului, evenimentul lunar este o modalitate unică şi excentrică de a viziona un film, fie că este vorba de o premieră sau de un film clasic pe care-l iubeşte toată lumea.

Cu o varietate uimitoare de locuri şi filme, Secret Cinema London este una dintre cele mai la modă modalităţi de a ţine pasul cu lumea cinematografiei.

 

Secret Cinema London

Desfăşurându-se de fiecare dată într-un alt loc din Londra, evenimentul Secret Cinema este unul care aduce bucurie tuturor iubitorilor de film. O idee care a trecut de barierele normalului, aceea de a lega tema filmului cu locaţia în care este rulat, va duce la situaţia în care puteţi urmări o peliculă în locuri ca parcarea unui hotel de 5 stele sau într-un cimitir.

 

Proiecţii speciale

În fiecare lună, locul respectiv este făcut cunoscut exact în ziua în care va avea loc proiecţia şi doar celor care s-au înscris să participe la acest eveniment. Când află unde se va desfăşura proiecţia, li se vor oferi şi câteva indicii pentru a-i ajuta să-şi imagineze ce fel de eveniment va fi şi la ce gen de film să se aştepte. Vă veţi întâlni împreună cu alţi fani ai Secret Cinema într-o anume locaţie şi la o anumită oră din noapte de unde veţi fi conduşi către destinaţia secretă pentru o noapte de distracţie şi cinematografie.

 

Distracţie cinematografică pentru cei cu simţul aventurii

O experienţă cinematică fabuloasă, ea poate oferi celor care merg la Secret Cinema surprize, cum ar fi oaspeţi speciali şi instalaţii live. Evenimentul următor promite să fie la fel de special ca cele de până acum, cu proiecţii speciale şi spectacole live. Dacă doriţi să vă înregistraţi pentru a participa la Secret Cinema, puteţi folosi link-ul următor: http://www.secretcinema.org.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!