Clotilde Armand, victimă a fraudei?

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 10 iunie 2016

Clotilde Armand, candidat al USB la Primăria sectorului 1, pune la îndoială corectitudinea procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secții.

Duminică noaptea ea fusese dată învingătoare de exit-poll-uri, pentru ca luni să afle că în fața sa era candidatul PSD-UNPR, Daniel Tudorache. Într-un comunicat remis presei, Armand a ținut să mulțumească celor care au ieșit la vot, afirmând că aceasta este „prima formă de implicare în procesul de guvernare a comunității în care locuim”.

Referindu-se la mesajele primite până în prezent, candidatul la fotoliul de primar a spus: „Cele mai multe dintre aceste mesaje conțin comentarii cu privire la răsturnarea scorului în favoarea d-lui Dan Tudorache (PSD) în timpul nopții, după ce rezultatele parțiale anunțate de BEC la ora 24:00 erau în favoarea candidaturii mele. Această răsturnare de situație aruncă o îndoială asupra corectitudinii procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secțiile de votare”.

Dacă primele exit-poll-uri o dădeau câștigătoare pe Clotilde Armand, cu peste 32% din sufragii, luni dimineață rezultatele parțiale anunțate de BEC îl situau pe candidatul PSD-UNPR pe primul loc, cu 31,19% din voturi, în timp ce Clotilde Armand era pe locul 2, cu 28,73%.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!