Clujul și-a luat american

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 octombrie 2014

554 u clujAmericanul Curtis Millage este noul jucător al echipei U Banca Transilvania Cluj, el semnând deja un contract valabil pentru sezonul 2014-2015. Curtis Millage are 33 de ani, 1,88 metri înălţime, 88 de kilograme şi joacă pe postul de fundaş.

Millage se află la cel de-al 12-lea său sezon la profesionism, el începând în 2003 în Germania, la Baskets Wurtzburg. Jucătorul american a mai trecut pe la echipele Fayeteville Patriots şi Utah Snowbears (NBA D League), Zhejiang Whirlwinds (China), KK Split (Croaţia), VEF Riga şi ASK Riga (Letonia), Enisei (Rusia), Union Olimpija Ljubljana (Slovenia), Hyeres Toulon (Franţa), Armia Tbilisi (Georgia), Himik Iuzni (Ucraina), Torku Selcuk Universitesi (Turcia), ultimul sezon jucându-l la BC Kalev/Cramo (Estonia), unde a fost coechipier cu românul Vlad Moldoveanu, alături de care a cucerit titlul naţional.

Millage are în palmares şi titlul naţional în Letonia, dar şi participări în Euroligă, Liga Adriatică şi selecţionări în All Star Game în mai multe campionate.

Jucătorul american a ajuns la Cluj-Napoca, iar în cel mai scurt timp va fi legitimat.

U Banca Transilvania Cluj a adunat o înfrângere şi o victorie în primele două meciuri din Liga Naţională, cu campioana CSU Asesoft Ploieşti și Gaz Metan Mediaş. În etapa a III-a, echipa antrenată de Dorin Pintea urma să joace acasă în compania vicecampioanei CSM Oradea.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!