Coafurile iernii

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 5 decembrie 2014

coafuri_iarna 2014-2015_colajÎmpletiturile, coada de cal, cocul, părul ondulat sau efectul umed, acestea sunt câteva dintre tendințele în coafuri pentru toamna-iarna 2014-2015. Unele sunt rapide, confortabile și potrivite pentru locul de muncă, altele sunt mult mai complexe, dar foarte moderne.

 

Împletituri

Aceasta este una dintre cele mai populare și eterice coafuri, fiind prezente în colecțiile pentru orice anotimp. De asemenea, la modă sunt și împletiturile cu o panglică franceză, cele cu panglici și eșarfe.

 

Agrafe

Coafurile cu agrafe sunt în vogă în sezonul rece al acestui an și arată spectaculos. Ele nu numai că asigură fixarea coafurii, dar sunt și un accesoriu decorativ folositor în prinderea părului.

 

Efect umed

Efectul umed este din nou la modă, după o absență scurtă. Puteți purta acest stil cu o cărare sau dat ușor pe spate. Efectul umed dă un aspect ușor rebel. Dacă veți opta pentru acest stil, veți obține un stil sexy și „dur”, care nu va trece neobservat.

 

Păr ondulat

Doamnele cu părul lung vor iubi această tendință. Părul ondulat oferă un look sexy și misterios. Dvs. alegeți cum să purtați această tendință. În toamna-iarna 2014-2015 se poartă valuri mari moderne și părul ușor neglijent. Alegerea vă aparține în totalitate.

 

Coadă de cal confortabilă

Confortabilă, rapidă și elegantă. Coada de cal pur și simplu nu vrea să plece din tendințele în coafuri din acest sezon. În această toamnă-iarnă, coada de cal vine într-o formă diferită. Aceasta este acum mai mică și mai modernă. Pentru ocazii speciale, puteți prinde părul într-o coadă de cal și apoi să înfășurați o șuviță peste elasticul cu care este legat părul.

 

Coc

Cocul este un alt trend în coafuri în sezonul rece al acestui an. Puteți alege dintr-o mulțime de variante pentru a realiza această coafură. De la stiluri casual confortabile la stiluri mai elegante pentru ocazii speciale.

 

Breton lung și gros

Bretonul este, de asemenea, o tendință majoră în coafuri pentru toamna-iarna 2014-2015. Acesta oferă o viziune un pic rebelă. În acest sezon, la modă este bretonul lung, care este plasat lateral pe frunte. Dacă vă place ceva clasic, puteți alege un breton gros cu lungimea chiar sub sprâncene.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!