Cociș, în America

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2014

543 razvan cocisInternaţionalul român Răzvan Cociş, care a jucat ultima dată în Ucraina, la Hoverla Ujgorod, a semnat un contract cu echipa Chicago Fire, a anunţat gruparea americană pe site-ul său oficial.

“Răzvan este un mijlocaş central experimentat, care a jucat la multe echipe. El va aduce bogata sa experienţă internaţională, fiind un mare plus pentru noi în a doua parte a sezonului”, a declarat Frank Yallop, antrenorul principal al formaţiei din Major League Soccer, încântat de transferul reușit care, pentru echipa la care merge, este unul de marcă.

“Sunt fericit să mă alătur echipei Chicago Fire şi abia aştept să debutez. Cred că mutarea mi se va potrivi bine, pentru că îmi plac marile oraşe, iar Chicago este fermecător. Abia aştept să contribui la succesele din ultima parte a sezonului”, a declarat Cociş, bucuros și el că a mai avut unde prinde un contract care să-l mai mențină puțin în activitate.

Cu 50 de selecţii la naţională, Cociş, ajuns la 31 de ani, a mai jucat pentru Universitatea Cluj, Şerif Tirapsol, Poli Timişoara, Lokomotiv Moscova, Al Nassr, Karpatîi Lvov şi FC Rostov.

În Conferinţa de Est, acolo unde evoluează, Chicago Fire ocupă locul 7 din zece echipe. Formaţia a acumulat 19 puncte din 17 meciuri şi este la patru puncte de locul 5, ultimul care duce în play-off şi care este ocupat de New England Revolution.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!