Companii românești la Târgul internațional PURE London

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 13 februarie 2015

România a participat la Târgul internaţional de accesorii pentru confecţii textile, produse din piele și bijuterii PURE London care s-a desfășurat în intervalul 8-10 februarie la centrul expozițional Olympia din capitala Marii Britanii.

Un număr de 12 companii românești din domeniul confecţiilor, încălţămintei şi al accesoriilor de modă au avut standuri individuale, expunându-și propriile branduri în cadrul manifestării expoziționale.

Participarea românească la PURE London a fost organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, în colaborare cu Asociaţia  Romanian Contemporary Jewelry (ARCJ) și cu sprijinul BPCE Londra.

Tema actualei ediții a Târgului internaţional PURE London a fost „Mișcarea Underground”, o nouă platformă pentru branduri, cumpărători, experţi în retail, media și vizitatori din peste 64 de ţări. PURE London se organizează bianual şi reprezintă o manifestare premium pentru Marea Britanie, definitorie pentru design-ul de modă şi brandurile din întreaga lume.

Obiectivul principal al participării României la acest târg a fost „promovarea mărcilor proprii şi a colecţiilor originale ale designerilor români”, potrivit declarațiilor reprezentanților Ambasadei României la Londra.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!