Complicat, dar Grozav ar putea juca la Dinamo

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 ianuarie 2015

566 grozavSituația lui Gicu Grozav este una deosebit de complicată. Atacantul este la mila lui Terek Groznîi, club de care aparţine. Dinamo nu îl poate legitima până când ruşii nu îi eliberează cartea verde, ceea ce se pare că nu se va întâmpla ușor. Daniel Stanciu a anunțat deja că Dinamo încearcă să caute cea mai bună soluţie pentru a-l avea pe Gicu Grozav cât mai repede.

“Transferul lui Grozav nu mai are mult şi fac tot posibilul să îl rezolvăm cât mai rapid. Nu pot să spun în ce măsură este rezolvată mutarea, dar pot să garantez că Grozav va juca cel puţin în acest retur la Dinamo. Ne dorim să continuăm şi din vară cu el. Jucătorul îşi doreşte şi el şi vom discuta mai încolo. Trebuie să îi convingem pe cei de la Terek”, a spus Daniel Stanciu.

Managerul general a vorbit şi despre fostul atacant petrolist, Jeremy Bokila, pe care l-ar fi dorit în Ştefan cel Mare, dar pe care cei de la Terek nu vor să-l cedeze. “Pe Bokila l-aş fi vrut, dar Terek vrea să îl păstreze. Nu joacă titular, dar se bazează pe el actualul antrenor”, a spus dinamovistul.

De asemenea, el a mai apreciat de câţi jucători mai are nevoie Dinamo şi posturile care trebuie acoperite în perioada următoare. “Mai avem nevoie de cel puţin doi fundaşi centrali, de un portar, de un fundaş stânga, cam între patru şi șase jucători. Din vară vom pune accent pe tineri şi le vom da credit”, a dezvăluit Stancu viitoarea politică a lui Dinamo, adică nimic nou, pentru că asta se spune în fiecare an.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!