Comportament ciudat al unui român pe o cursă WizzAir

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 11 noiembrie 2015

wizzair_malmo

În ziua de 3 noiembrie o cursă WizzAir care circula pe ruta Bucureşti – Torp Sandefjiord, din Norvegia, a fost nevoită să facă o aterizare de urgenţă la Malmo, în Suedia, după ce unul din călători a îngrozit toţi pasagerii aeronavei cu comportamentul său de neînţeles, scrie Daily Mail, citând publicaţia norvegiană Expressen.

Cel care a provocat incidentul este un cetăţean român de 43 de ani, stabilit în Norvegia. Acesta a îngrozit pe toată lumea în momentul în care s-a ridicat de pe scaun, a început să strige în gura mare şi s-a repezit la uşa de la carlinga căpitanului de bord în care a şi lovit de două ori, înainte de a fi interceptat şi pus la pământ de câţiva bărbaţi, dintre pasagerii avionului.

—————————————

Românul este acuzat, de asemenea, că a încercat să deschidă două uşi de urgenţă, în condiţiile în care avionul circula la o altitudine de 3.000 de metri.

—————————————

Pasagerii spun că evenimentul care i-a bulversat nu a durat mai mult de cinci minute, după care lucrurile s-au calmat, pentru că românul a fost dovedit de bărbaţii care au intervenit, care l-au şi legat de un scaun.

Conform regulamentului, căpitanul avionului a luat decizia de a ateriza de urgenţă la cel mai apropiat aeroport, care în acest caz a fost Malmo, din Suedia. Acolo românul a fost reţinut de către poliţia suedeză alături de un al doilea pasager, care nu călătorea cu românul, însă a dat şi el nişte bătăi de cap autorităţilor, fiind sub influenţa alcoolului.

Cum nimeni nu a fost rănit, avionul şi-a continuat apoi zborul către aeroportul norvegian, ajungând la destinaţie cu o întârziere de o oră şi jumătate.

Sperietura a fost cu atât mai mare cu cât pasagerii împărtăşeau memoria foarte recentă a avionului rusesc prăbuşit în Egipt şi soldat cu moartea a 224 de persoane.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!