Concert marca Ada Milea & Bobo Burlăcianu (Fără Zahăr)

Articol publicat in sectiunea Evenimente românești pe data 4 iunie 2015

Ada Milea si Bobo Burlacianu

Duminică, 7 iunie

Povești spuse-n românește prezintă duminică, pe 7 iunie, Concert’n Londra. Ada Milea revine la Londra în compania lui Bobo Burlăcianu cu un concert din bucăți de concerte în care a adunat piese noi sau super cunoscute.

Organizatorii vă invită pe 7 iunie, de la ora 17:00, la un concert marca Ada Milea & Bobo Burlăcianu (Fără Zahăr), la deja binecunoscutul Leicester Square Theatre: „Vă garantăm o după-amiază încântătoare cu songuri mai vechi sau mai noi, dar cu siguranță, pline de umor și ironie! Prindeți și oferta specială pentru prieteni (la două bilete cumpărate, al treilea este la jumătate de preț). Povești spuse-n românește vă așteaptă din nou duminică la Leicester Square Theatre la un concert teatral plin de haz!”

Când: 7 iunie, ora 17:00

Unde: Leicester Square Theatre

http://leicestersquaretheatre.ticketsolve.com/shows/873532698/events 

Bilete: £20 – standard, £30 – premium, £12.5 – studenți (număr limitat. Ofertă de grup: la două bilete cumpărate, al treilea este la jumătate de preț).

Povești spuse-n românește (https://www.facebook.com/PovestiSpuseNRomaneste) este o inițiativă privată al cărei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie și stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra producții de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană și actori români cunoscuți sau mai puțin cunoscuți în montări extraordinare. Proiectul își dorește, prin propunerile de spectacole, să se finanțeze din vânzarea biletelor.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!