Condamnat la 44 de ani de închisoare în Spania

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 13 ianuarie 2016

inchisoare

Un român găsit vinovat de proxenetism, de maltratarea prostituatelor și de trafic de persoane a fost condamnat la 44 de ani de închisoare de instanța supremă din Spania, relatează site-ul ElEspanol.com, preluat de Mediafax.

Iulian T., liderul unei rețele de proxenetism care exploata românce, a fost găsit vinovat de sechestrare și trafic de persoane, precum și de maltratarea prostituatelor. Curtea Supremă de Justiție de la Madrid a decis condamnarea proxenetului român la o pedeapsă-record de 44 de ani de închisoare.

Alți 13 membri ai rețelei de proxenetism care acționa în regiunea Madrid au fost condamnați la pedepse cuprinse între un an și 31 de ani de închisoare.

Potrivit martorilor, Iulian T., liderul grupului infracțional, tortura prostituatele care nu respectau regulile stabilite de proxeneți. De asemenea, tinerele erau amenințate că rudele lor din România vor avea de suferit. Una dintre femei a povestit că a fost legată de un calorifer și bătută cu un cablu la ordinul liderului rețelei.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!