VIDEO. Condamnați pentru că au condus pe contrasens pe autostradă

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 18 august 2015

uk_sofer_roman_contrasens_3_1_1

Au condus pe contrasens! Inconștiența aparține unor șoferi români de tir care au fost surprinși în timp ce conduceau pe partea greșită a autostrăzii, pe culoarul de siguranță. Mai mult, cei doi au schimbat locurile în timpul mersului, punând astfel în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Ei au fost opriți de poliție pe autostrada M6 în Staffordshire.

Potrivit Daily Mail, tirul condus de cei doi, Nicușor Păun, de 34 de ani, și Vasile Rădescu, de 39 de ani, a fost observat pe camerele de supraveghere ale autostrăzii M6, în zona Shenstone, Staffordshire, la 12 iulie. De parcă nu ar fi fost suficient, românii au fost surprinși de camerele de supraveghere de pe autostradă în momentul în care au făcut schimb la volan, în timpul mersului.

Cei doi au fost condamnați cu suspendare pentru conducere periculoasă. Unul dintre șoferi a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare, interdicția de a se urca la volan pentru doi ani și o amendă de 180 de lire. Colegul său va sta și el patru luni la închisoare și nu are dreptul să șofeze timp de un an. Ambii șoferi vor trebui să dea un test înainte de a li se permite să circule din nou pe drumurile din Marea Britanie.

https://youtu.be/lhkrVhBpaYc

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!