Condescu s-a retras de la Pandurii

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 ianuarie 2014

519 marin condescuMarin Condescu si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al CA al clubului Pandurii Targu Jiu.

„Nu mi-am dat demisia. Sefii din Consiliul de Coordonare de sambata, de la Petrosani, vorbesc de liderii de sindicat din toata tara, au spus sa las activitatea executiva de la Pandurii si sa ma ocup de sindicate, pe care, intr-adevar, le-am cam neglijat in ultimul timp.

Retragerea din executiv e o masura de siguranta a mea de a-mi pastra functia de la sindicat. Pentru ca din Federatia Nationala a Minelor fac parte 30.000 de salariati din toate zonele tarii. Practic, m-au obligat, mi-au spus in Consiliul de Coordonare sa aleg: «Ori sportul si atunci depinzi de noi, ori vii cu noi si atunci depinde sportul de noi.» Toate aceste lucruri nu au nicio legatura cu cercetarile care se efectueaza, acolo se va demonstra clar ca la Pandurii nu s-a intamplat nicio fapta penala: spalare de bani sau evaziune fiscala si toate celelalte care s-au inventat. Au existat doar imprumuturi in nume personal, pentru a salva in momente de criza clubul. Ultimul imprumut l-am facut in decembrie, in conflictul cu Gaz Metan, si daca nu as fi achitat, asteptand dupa banii membrilor fondatori, am fi pierdut transferul lui Eric”, a declarat Condescu.

Marin Condescu a mai spus ca in locul sau va ramane actualul presedinte executiv, Eugen Parvulescu.

Presedintele Federatiei Nationale Mine Energie a mai anuntat ca in urmatoarele zile va face toate demersurile oficiale pentru ca retragerea sa fie clara in actele juridice ale clubului sportiv, astfel incat pana la 1 februarie, Eugen Parvulescu sa fie inregistrat oficial la Judecatoria Targu Jiu ca reprezentant al sindicatelor miniere in Consiliul de Administratie.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!