Conferință Internațională: „Shakespeare – Adaptation, Reception, Translation”

Articol publicat in sectiunea Evenimente românești pe data 10 noiembrie 2014

14 – 15 noiembrie 2014

A doua ediție a Shakespeare Conference aduce alături prolifici  și erudiți cercetători de la cele mai bune centre de studii româno-engleze din România cu experți filologi din Irlanda, Franța, Italia, Turcia, Polonia, Marea Britanie, Japonia, SUA și Emiratele Arabe Unite. Evenimentul este o

inițiativă comună a Institutului Cultural Român (Romanian Cultural Institute) din Londra, a Universității de Vest din Timişoara, Romania, dar și a Romanian Society for English and American Studies în parteneriat cu London Shakespeare Centre de la King’s College.

Vorbitorii invitați pentru ediția din 2014, care vor analiza recepția lui Shakespeare în diferite culturi, sunt autori renumiți ai studiilor shakespeariene din România: profesorii Pia Brânzeu și Reghina Dascălu de la Universitatea de Vest din Timișoara, Mădălina Nicolaescu și George Volceanov de la Universitatea din București, Adrian Radu de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj, Monica Chesnoiu de la Universitatea Ovidius din Constanța și Emil Sârbulescu de la Universitatea din Craiova.

Unde: ICR Londra

Adresă: 1 Belgrave Square, London SW1X8PH

Intrare: dacă doriți să participați, vă rugăm să sunați la telefon: 02077520134 sau folosiți adresa de e-mail: office@icr-london.co.uk.

Autor articol: ICR Londra


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!