Considerate favorite

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 decembrie 2009

 

Centrul naţionalei feminine de handbal a Norvegiei, Kristine Lunde-Borgersen, a afirmat că, în opinia sa, principalele favorite la cucerirea titlului mondial în China sunt România şi Rusia, informa, luni, presa norvegiană.

 

„Norvegia nu este favorită la Campionatul Mondial, ca să fiu sinceră. Accidentările au creat o incertitudine înaintea acestei competiţii şi, în ciuda victoriilor noastre în faţa României şi Rusiei la Cupa Mobelringen, nu suntem favorite. Cele două echipe sunt favorite înaintea noastră, România în particular este foarte puternică”, a afirmat Lunde-Borgersen.

 

La casele de pariuri, Norvegia este cotată cu prima şansă la câştigarea titlului mondial, în timp ce România e a treia, Rusia fiind pe locul doi.

 

România şi Norvegia se vor întâlni încă din faza grupelor, meciul fiind programat pe 10 decembrie, de la ora 13:15. Ultima întâlnire oficială dintre cele două a avut loc în decembrie 2008, la Campionatul European din Macedonia, când nordicele le-au învins pe tricolore, scor 37-31. În 2009, România şi Norvegia s-au întâlnit în două partide amicale, la Cupa Mondială, scor 28-27, pentru românce, şi la Cupa Mobelringen, scor 34-31 pentru nordice.


Etichete: ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!