Consilier UKIP: „Trimiteti toti imigrantii inapoi!”

Articol publicat in sectiunea UK, despre români pe data 9 decembrie 2013

Victoria Ayling

Un politician important al partidului ultranationalist UKIP a starnit furia imigrantilor din Marea Britanie printr-o declaratie inregistrata in care spunea „Trimiteti-i pe toti inapoi!”, referitor la strainii care traiesc in aceasta tara. Autoarea afirmatiei este Victoria Ayling, consilier local in cadrul consiliului din localitatea East Linsdey, din comitatul Lincolnshire aflat in estul Angliei, au informat mai multe publicatii britanice in editiile lor din 8 decembrie.

Victoria Ayling_the mail

Reprezentanta UKIP (UK Independence Party) a vorbit in fata unei camere de luat vederi despre politica de stat in privinta imigrantilor, relateaza publicatia The Mail on Sunday. Ulterior, ea a adaugat: „As dori doar sa ii trimit pe toti inapoi, dar nu pot sa spun asta”,  crezand ca nu mai este filmata.

Liderul partidului, Nigel Farage, cunoscut pentru atitudinea sa extremista referitoare la imigratie, si-a declarat imediat sustinerea fata de consiliera Victoria Ayling, in ciuda inregistrarii. El a afirmat ca intregul „scandal” este doar un „atac dur” orchestrat de cei de la The Mail on Sunday si ca afirmatiile au fost scoase din context.

Autor articol: Marcel Istrate
Etichete: , , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!