Constănțenii, vecini cu Nicolas Cage!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 10 aprilie 2015

Nicolas Cage_Ghost RiderActorul Nicolas Cage și-a cumpărat o vilă la malul Mării Negre, lângă Constanța. Informația a fost făcută publică de jurnaliștii libertatea.ro, care susțin că vedeta americană ar fi făcut investiția cu sprijinul unui prieten avocat și că acesta urmează să locuiască o vreme pe plaiuri mioritice.

Nicolas Cage nu este străin de țara noastră. El a filmat două pelicule in România, „Ghost Rider” și „The Dying of the Light”. Și se pare că atât de mult a îndrăgit România încât și-a dorit să aibă și o casă aici. El i-ar fi cerut amicului avocat să caute o proprietate cu cel puțin 1.000 de metri pătrați de curte, iar acesta i-a îndeplinit întocmai dorințele. Întrucât actele au fost perfectate deja de două luni, vara aceasta starul american ar urma să petreacă o perioadă la Constanța, împreuna cu soția și cu fiul său de 9 ani, cărora se spune că ar vrea să le arate „un alt mod de viață”.

Nicolas Cage mai este mai este legat sufletește de România și prin intermediul nurorii sale, Danielle Cage, care este de origine română. Aceasta este căsătorită cu Weston, fiul cel mare al actorului, în vârstă de 23 de ani, cei doi având un băiețel care s-a născut anul trecut și pe care l-au botezat Lucian Augustus Coppola Cage. „Lucian este un nume din România, pentru că eu sunt româncă, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat recent Danielle Cage, potrivit Libertatea.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!