Contra ar antrena naționala

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 octombrie 2014

555 cosmin contra

Cosmin Contra a fost întrebat de naționala României de către jurnaliştii spanioli înainte de meciul pe care Getafe urma să-l joace în compania celor de la Real Sociedad. Reprezentanţii mass-media din Spania au fost curioşi să afle care este părerea lui Contra cu privire la informațiile provenite din România, infomații care îl dau pe antrenor drept o variantă probabilă pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă.

În acest mod, o bună parte a conferinţei de presă susţinută de Contra s-a concentrat pe echipa naţională a României, în ciuda faptului că în sală se aflau doar jurnalişti din Spania.

“Mi-aş dori să pot antrena echipa naţională într-o bună zi, dar nu depinde doar de mine, pentru că mai am 2 ani de contract cu Getafe. Depinde de preşedintele clubului, dar vreau să menţionez că sunt foarte fericit aici, Getafe e casa mea şi aşa a fost mereu. Dau totul pentru acest club şi voi continua să dau totul până în momentul în care voi pleca”, a spus Cosmin Contra, răspunzând la speculațiile existente.

Întrebat dacă a fost contactat de oficialii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu privire la eventuala sosire pe banca naţionalei, Cosmin Contra a evitat să dea un răspuns clar: “Știu că s-a discutat mult pe tema asta, dar discuţiile au fost purtate în presă, poate pentru că cineva de la FRF mi-a menţionat numele”. Antrenorul a continuat prin a îndrepta conferința la jocul care urma să se desfășoare: “Acum mă gândesc doar la Getafe, la meciul cu Real Sociedad şi la cum pot obţine un rezultat bun”, a încheiat el, evitând și mai mult să speculeze.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!