Contra, despre Rusescu și Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

537 cosmin contraCotidianul Marca a anunţat că Raul Rusescu are mari șanse de a juca din nou sub formă de împrumut la o altă formaţie în sezonul viitor. După ce a fost cedat la începutul lui ianuarie de Sevilla la Sporting Braga, spaniolii au anunţat acum că Raul ar putea ajunge la Getafe. Contra a declarat că atacantul Sevillei nu este pe lista sa de achiziţii, în schimb l-ar dori foarte mult pe Ciprian Marica. Marica a jucat la Getafe, dar contractul său s-a terminat la finalul sezonului și nu se știe dacă echipa are forța de a-l ține.

„Când am vorbit cu directorul sportiv şi cu preşedintele, numele lui Rusescu nu era pe listă. Eu mi-am exprimat dorinţa de a-l transfera pe Ciprian. După ce va veni din Elveţia, unde se află cu echipa naţională, va veni la negocieri. Rusescu aparţine de Sevilla, dacă va fi cedat şi dacă se va elibera un loc la mine în echipă, ar putea fi o variantă. A confirmat şi la Braga”, a spus Cosmin Contra.

Cosmin Contra a comentat, de asemenea, şi plecarea lui Reghecampf la Al Hilal.

„Fiecare îşi alege drumul pe care doreşte să meargă. Eu mi-am dorit să ajung în Spania, am ajuns acolo şi nu m-am făcut de ruşine. Sunt mulţumit că am reuşit să salvez echipa de la retrogradare. Pentru mine e mai important să reuşesc în Europa”, a mai spus Contra, atacând puțin alegerea fostului stelist, legată, din câte se pare, strict de bani.

Contra a discutat și despre selecţionarea lui Florin Manea pentru acest post, jucătorul Viitorului Voluntari având numai 16 ani.

„Mă bucur pentru el, am auzit lucruri bune despre Manea. Sper să fie o variantă pentru postul de fundaş dreapta la naţională. Dacă va confirma, vom fi asiguraţi pentru mulţi ani de acum înainte”, a încheiat antrenorul celor de la Getafe.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!