Contra, la Atletico?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 martie 2015

575 contra

Cosmin Contra a impresionat în perioada petrecută la Getafe, unde a fost antrenor, iar jucătorii lui Atletico Madrid, Gabi şi Miguel Moya, îl aşteaptă pe român la Atletico Madrid, după ce Diego Simeone va pleca. 

Căpitanul lui Atletico Madrid este chiar de părere că românul s-ar descurca pe banca unei echipe aşa mari cum este Atletico.

„Niciodată nu se ştie în fotbal. Acum mai trebuie să se pregătească, să acumuleze experienţă, dar niciodată nu ştii ce se poate întâmpla în fotbal.

De ce nu?  Sigur că ar putea antrena pe Atletico Madrid”, a spus Gabi, chestionat de presă.

„Contra şi Simeone au stiluri apropiate, sunt doi antrenori care, până de curând, au fost jucători, şi, dacă este ceva ce îi caracterizează pe amândoi, este că atunci când jucau, erau doi jucători de mare caracter, disciplinaţi şi mai ales, foarte puternici, calităţi pe care încearcă să le transmită şi jucătorilor lor acum”, a spus și Miguel Moya.

Contra ar putea face pasul spre un campionat mai serios, presupunând că aventura sa în China este una de ordin strict material și de care se va despărți în cazul unei oferte care vine din partea unei echipe care are cu adevărat ceva de spus.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!