Contra a lovit un oficial advers

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 martie 2014

524 cosmin contraPetrolul a pierdut două puncte mari la Braşov, 1-1, după ce echipa lui Cosmin Contra a fost egalată dintr-un penalty, chiar la ultima fază a jocului. Eșecul nu i-a picat bine lui Cosmin Contra, tehnicianul ploieștenilor fiind extrem de nervos la finalul partidei, când a acuzat în termen duri arbitrajul şi a spus că pentru echipa sa lupta pentru titlu s-a încheiat.

Tot atunci, Contra şi-a pierdut cumpătul şi, conform unor martori prezenţi în apropierea vestiarelor, tehnicianul a intrat în conflict cu oficialii celor de la FC Braşov. Martorii susţin că, după mai multe replici verbale, Contra l-ar fi lovit pe directorul administrativ al formaţiei braşovene, Irinel Manta. Acesta susţine că a încasat un pumn în momentul în care se afla cu spatele la fostul internaţional român.

Irinel Manta a povestit cele întâmplate la finalul meciului. „Domnul Contra era foarte nervos. Cum s-a terminat meciul, a început să înjure pe toată lumea. Pe Deaconu, arbitrii, pe toată lumea. Eu l-am întrebat de ce se tot plânge şi a început să mă înjure. Peste 10 metri, în momentul în care mă îndreptam spre o anexă şi am trecut pe lângă vestiarul oaspeţilor, domnul Contra mi-a tras un pumn, mişeleşte, prin spate. A fost o lovitură puternică, însă nu mi-a tăiat respiraţia. M-au deranjat două lucruri: că a lovit pe la spate şi că de faţă era şi copilul meu de 10 ani. Această atitudine nu este normală pentru un antrenor care vrea să ajungă la naţională”, a spus el.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!