Contra merge cu Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 28 august 2014

547 cosmin contraCosmin Contra este sigur că echipa campioană a României este deja calificată în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul se aştepta la o replică mult mai serioasă din partea bulgarilor, dezamăgindu-l mai ales ca forţă ofensivă, acolo unde Hamza nu a fost ajutat de ceilalţi coechipieri.

“Am văzut Steaua. După meciul tur, Steaua e favorită. A fost bine că nu a primit gol. Eu şi cu 0-0 o vedeam pe Steaua favorită la calificare, acum cu atât mai mult. M-a dezamăgit un pic Ludogoreţ. Din punct de vedere ofensiv mă aşteptam la mai mult de la ei. Cred că în general, în atac, nici un jucător al lui Ludogoreţ nu a avut o seară reuşită, nu doar Hamza. În general jucătorii de atac ai bulgarilor nu au reuşit mare lucru. Hamza poate mult mai mult, dar trebuie ajutat şi de ceilalţi coechipieri. Nu are o mare capacitate de a decide un meci singur. Dar cu ajutorul celorlalţi coechipieri, poate să fie foarte periculos”, a spus Contra.

Steaua negociază transferul lui Jeremy Bokila, un jucător pe care tehnicianul lui Getafe îl ştie bine de pe vremea când antrena Petrolul. Contra crede că vârful congolez ar fi foarte util Stelei, dacă echipa îşi permite să-i achite salariul destul de mare.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!