Contra s-ar putea repatria

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 mai 2016

628 contraAntrenorul Cosmin Contra, în vârstă de 40 de ani, şi-ar dori să ajungă la Dinamo, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane, între 1996 şi 1999, dacă va primi o ofertă din partea finanţatorului Ionuţ Negoiţă în această vară.

Conform presei, antrenorul Cosmin Contra ar fi prima opţiune pentru finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce Mircea Rednic a anunţat, joi, că va părăsi formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare după partidele cu Viitorul, din play-off şi finala Cupei României, cu CFR Cluj. Fostul antrenor de la Poli Timişoara şi Petrolul, nu ar refuza o ofertă venită din partea lui Dinamo.

„Încă nu am fost sunat de cineva de la club. N-aş spune nu. Am avea o discuţie şi am vedea ce s-ar întâmpla. Dar nu renunţ la ideea de a antrena o echipă ca Dinamo. Rednic a făcut o treabă destul de bună, cu o echipă destul de tânără, într-o perioadă destul de grea. Nu poţi să-i iei din merit lui Rednic. Dinamo este una dintre echipele mari din România, chiar dacă a avut multe probleme. În ultimul an, domnul Negoiţă a reuşit să aducă o linişte financiară destul de mare. Am înţeles că a scos-o şi din insolvenţă, ceea ce e extraordinar” „, a declarat Cosmin Contra la media de la București. Antrenorul în vârstă de 40 de ani susţine că şi-ar fi dorit să antreneze din nou în Spania, unde a pregătit pe Fuenlabrada şi Getafe. Cosmin Contra este liber de contract după despărţirea de Guangzhou R&F.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!