Contra și-a prezentat echipa

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 ianuarie 2015

565 contraCosmin Contra şi-a prezentat staff-ul care îl va ajuta la Guangzhou R&F. Un român, Marius Nicolae, va fi team-manager, în timp ce secund şi fizioterapeuţi vor fi oameni care au colaborat cu Contra la Petrolul şi Getafe.

După victoria obţinută sâmbătă, 1-0, contra lui Shijiazhuang Yongchang, la debutul pentru Guangzhou R&F, Cosmin Contra şi-a prezentat staff-ul care îl va ajuta în acest an la formaţia chineză. Interesul pentru sosirea lui Contra pe banca echipei chineze este unul mare, dovadă şi numărul de fani prezenţi la aeroport în cursul zilei de luni, atunci când Contra a aterizat la Guangzhou.

Sâmbătă, Contra şi-a prezentat şi staff-ul care îl va ajuta în următoarele două sezoane la echipa chineză. Din el face parte un român, Marius Nicolae, care va îndeplini funcţia de team-manager la echipa chineză. Totodată, Contra va fi ajutat de Angel Lopez Perez, fostul secund de la Getafe, Alberto Ribas, preparator fizic care a venit de la Petrolul, şi un alt spaniol, Francesco Martinez, care a fost doi ani în staff-ul Petrolului, în mandatele lui Contra şi Răzvan Lucescu, reuşind câteva recuperări miraculoase ale unor accidentări. 

În următoarele 2 săptămâni, în perioada 16 ianuarie/2 februarie, echipa chineză va pleca în cantonament în Antalya, unde are aranjate trei amicaluri, contra lui Dinamo, contra fostei echipe a tehnicianului român, Petrolul, dar şi a Mordoviei Saransk, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă rusă. Pe 10 februarie, Contra debutează oficial la Guangzhou, în preliminariile Ligii Campionilor Asiei, contra învingătoarei dintre Yadanarbon (Myanmar) şi Warriors FC (Singapore).

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!