Copaci, la Chelsea

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 mai 2014

533 paul copaciAtletico Arad nu se dezminte și mai propune un nume în Albion. După Vasi (Manchester City), Covaci (Bristol) și Oaidă (Wolves), fundaşul stânga Paul Copaci a ajuns la Chelsea, unde va sta o săptămână şi se va antrena cu echipa U16!

Internaţional la lotul antrenat de Florin Răducioiu, Copaci e caracterizat astfel de antrenorul său de la Arad, Cristian Păcurar: „I-a impresionat pe englezi prin talie, are 1,87 m, dar şi prin polivalenţă. Poate juca şi stoper, şi fundaş central, şi mijlocaş defensiv!”, spune acesta.

Antrenorul completează: „City a insistat, însă pe fir a intrat Chelsea. Cum el e născut imediat după 1 septembrie, englezii ţin cont de asta, fiindcă grupele de vârstă se fac pe sistemul 1 septembrie ’98 – 30 august ’99. Un alt mare avantaj!”

Iar Păcurar mai oferă un amănunt: „Trebuia să meargă acum o săptămână, dar a răcit. De obicei, nu te mai cheamă. Dar Chelsea i-a cumpărat alte bilete, semn că îl doreşte!”, spune el. „Englezii au pus ochii pe Copaci la ultimul nostru turneu acolo, îl vor mai multe echipe, nu doar Chelsea”, a mai spus acesta, ceea ce înseamnă că Anglia poate reprezenta șansa vieții pentru puștiul arădean. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!