Copiii vedetelor… pe urmele părinților?

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 12 mai 2014

Andreea Esca si fiica Alexia + Andreea Berecleanu si fiica Eva1

Din moment ce te naști într-o familie în care părinții se bucură de toată atenția și au o carieră strălucită în media, inevitabil ajungi să visezi și tu la celebritate. Unii dintre copiii vedetelor autohtone au reușit chiar să își îndeplinească acest vis destul de ușor.

Iată cine sunt copiii care promit deja să devină nume sonore în mass-media:

Alexia, fiica Andreei Esca

Dacă până acum Andreea Esca și-a ținut departe de public cei doi copii, fiica sa Alexia și-a impus de curând preferințele. Micuța pare că își dorește și ea o carieră strălucită în televiziune, iar de curând chiar a făcut primul pas în acest sens. Astfel, Alexia, în vârstă de 14 ani, a devenit imaginea campaniei „De 14 ani, eu sunt PRO TV Internațional”.

„A fost prima mea filmare singură și m-am bucurat foarte mult când am aflat propunerea. Am fost foarte fericită și am spus imediat «Da». Mi se pare minunat că am putut transmite acest mesaj telespectatorilor și că îi pot ajuta astfel să se simtă mai aproape de casă și de cei dragi”, a declarat Alexia.

Eva, fiica Andreei Berecleanu

Nici Eva, fiica prezentatoarei de știri Andreea Berecleanu, nu s-a lăsat mai prejos decât mama sa. Ea și-a făcut debutul în urmă cu câteva săptămâni în lumina reflectoarelor, în cadrul emisiunii „Junior Chef”, un show culinar pentru copii.

Eva a venit în platoul „Junior Chef” însoțită de mama ei, Andreea Berecleanu, de doi prieteni, și de fratele său, Petru. Fiica Andreei Berecleanu a pregătit o prăjitură, Negresă, însă într-o variantă îmbunătățită, cu frișcă și cu căpșuni, cu care i-a dat gata pe cei trei jurați.

Andreea Berecleanu a mărturisit că inițial, când a auzit că fiica sa își dorește să participe la o emisiune difuzată de televiziunea la care ea lucrează, a fost ușor reticentă.

„Inițial am avut o reținere, fiind vorba de trustul unde lucrez, însă, pe de altă parte, mi s-ar fi părut nedrept să nu participe, având în vedere că este singurul show de acest gen din România”, a declarat Andreea Berecleanu.

Dana Savuica si fiica Crina_1Crina, fiica Danei Săvuică

Crina, fiica Danei Săvuică, este foarte talentată la cântat. Ea a debutat pe scenă încă de la vârsta de 13 ani și a fost descoperită de Crina Mardare.

S-a lansat pe piața muzicală din România cu piesa „Party like an animal” și a susținut deja propriul său concert.

Liza Panait si fiica Maria + Catinca Roman si fiica CalinaMaria, fiica Lizei Panait

Maria Panait, fiica creatoarei de moda Liza Panait, are 14 ani și este deja un manechin de succes. Ea a debutat pe podium încă de la 6 ani, iar mama sa, Liza Panait, i-a creat haine special pentru ea pentru prezentările de modă. Pe lângă pasiunea pentru modă, Maria este atrasă și de actorie. Ea a jucat în telenovela „Inimă de țigan”, dar și în serialul „Regina”.

Călina, fiica Catincăi Roman

Călina Dumitrescu, fiica creatoarei de modă Catinca Roman, este și ea un manechin de succes. Călina a fost remarcată de creatoarea de pălării și accesorii Cristina Dragomir, care i-a propus să fie imaginea unei colecții de accesorii pentru fetițe.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!