Corona a retrogradat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 mai 2014

532 adrian harlab

Antrenorul echipei Corona Braşov, Adrian Hârlab, a declarat, după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, 0-4, că formaţia sa s-a făcut de ruşine.

„A fost o victorie meritată a oaspeţilor, care au o echipă foarte, foarte bună. Ne-am făcut de ruşine. Recunosc, mă aşteptam la mai multă agresivitate de la jucătorii mei, dar una vorbim în vestiar şi alta fac ei în teren. Dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, el se răzbună şi păţeşti ceea ce păţim noi. Avem probleme foarte mari, ceva se întâmplă. Nu mai există niciun fel de motivaţie, jucătorii s-au resemnat. Discut în fiecare zi cu jucătorii câte o jumătate de oră, dar nu ne mai iese nimic. Cu toate astea, o să vedeţi, cu Steaua vom juca mai bine, pentru că Steaua e o echipă mare care te lasă să joci”, a spus Hârlab.

Antrenorul Viitorului, Bogdan Vintilă, a afirmat că este fericit pentru victorie, mai ales că jucătorii au evoluat cu o presiune foarte mare. „Noi aveam mare nevoie de victorie, trebuia să câştigăm ca să păstrăm şanse de salvare şi suntem fericiţi că am reuşit acest lucru. S-a jucat cu o presiune extraordinară, dar băieţii i-au făcut faţă. Ştiam de Corona că pierde greu, mai ales acasă, iar asta face ca victoria să fie cu mult mai importantă. Echipele de jos au început să adune puncte şi uite că apar surprize, dar noi trebuie să ne vedem de treabă şi să reuşim să ne salvăm. Totul depinde doar de noi. Este o presiune mare pe jucători pe acest final, dar trebuie să vedem partea bună, şi anume că vor căpăta experienţă”, a spus Vintilă.

Echipa Corona Braşov a retrogradat matematic în Liga a II-a. Corona a acumulat 14 puncte după 29 de etape, 17 mai puţine decât ocupanta primului loc neretrogradabil, Săgeata Năvodari, când mai sunt doar cinci runde de disputat în Liga I. Echipa antrenată de Adrian Hârlab nu ar fi avut oricum dreptul de a participa în viitoarea ediţie a Ligii I. Gruparea braşoveană nu a depus dosarul de licenţiere, ceea ce spune totul despre planurile pe care le-a avut.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!