Coșmar, după ce a luat pastile de slăbit cu ceai verde

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi, UK la bani mărunţi pe data 19 aprilie 2016

Taylor Hannah_dieta cu pastile cu ceai verdeO adolescentă din Marea Britanie a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a îmbolnăvit din cauza unor pastile pentru slăbit.

Taylor Hannah are 19 ani, iar de ceva vreme începuse să se îngraşe, din cauza unui tratament pentru o afecţiune psihică de care suferă. Aşadar, fata a decis să încerce să slăbească apelând la o metodă naturistă, ce includea şi medicamente pe bază de extract de ceai verde.

Totul a decurs bine iniţial, iar tânăra a ajuns de la aproape 100 de kilograme la circa 50 de kilograme în şase luni. Starea ei de sănătate se degrada însă treptat, iar într-o zi a ajuns de urgenţă la spital, scrie metro.co.uk.

—————————————

„Aproape era să mor din cauza deshidratării, medicii au trebuit să-mi administreze fluide pentru că vomasem excesiv. Mă simţeam extrem de rău, nu mă puteam mişca şi aveam dureri în piept. Mi s-a spus apoi că medicamentele luate mi-au perforat peretele stomacului.”

Taylor Hannah

—————————————

Taylor este acum în afara oricărui pericol, dar, în ciuda plângerilor făcute, producătorul respectivelor pilule pentru slăbit susţine că acesta a fost primul astfel de caz. Mai mult, reprezentanţii companiei au arătat că pe cutiile medicamentelor respectivă există instrucţiuni clare, iar cei care le iau îşi asumă responsabilitatea.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!