Coșmarul unei mame românce în UK: „Mi-au furat toți copiii!”

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Justiție / Poliţie, Poveşti româneşti pe data 26 aprilie 2016

Andreia Sutton Bărdeanu împreună cu David, Naomi și Victoria. O familie reunită doar în această fotografie

La doar 16 ani a ajuns în Anglia cu un copil în brațe și căsătorită cu un englez care îi putea fi tată. La 19 ani avea trei copii. Șapte ani mai târziu, o judecătoare britanică decide că Andreia Sutton Bărdeanu nu este o mamă bună și toți copiii îi sunt luați: dați în plasament în familii engleze sau crescuți la orfelinate. S-a întâmplat asta în anul 2009. De atunci, Andreia se zbate să-și recupereze copiii. A fost umilită, amenințată, a fost chiar și arestată doar pentru că voia să-și vadă propriii copii. Mai mult decât atât, autoritățile i-au impus să nu facă public, să nu vorbească cu presa despre cazul ei. În caz contrar, nu-și va vedea copiii niciodată.

După șapte ani, Andreia a decis că singura ei speranță este ca lumea să afle coșmarul pe care îl trăiește, acordând un INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE pentru Diaspora Românească: „Am respectat tot ceea ce mi s-a cerut, în speranța că îmi vor fi înapoiați copiii. Am tăcut, am îndurat, am plâns fără să mă audă nimeni. Am plătit cursuri de consiliere psihologică. Am făcut toate demersurile legale să demonstrez că sunt o mamă bună și copiii mei merită să fie crescuți de mine! Mi-am dat seama că nu am nicio șansă. S-a ajuns până acolo încât la ultima întrevedere cu copiii mei mi s-a interzis să vorbesc limba română cu ei! Unde, în această lume, li se interzice copiilor să vorbească limba maternă cu mama lor?”

Andreia Sutton Bărdeanu, susținându-și cauza la protestul pentru returnarea copiilor Bodnariu de sâmbătă, 16 aprilie, din Londra

Speranțele Andreiei au renăscut de câteva luni, de când se vorbește în presă și în spațiul virtual despre cazul Bodnariu. De fapt, asta a făcut-o să încalce regula impusă de judecătorii englezi. „Am văzut că nu sunt singura mamă căreia îi sunt luați copiii fără un motiv plauzibil. De obicei, se ajunge la această măsură extremă în cazul în care autoritățile constată că le-ar fi mai bine copiilor în altă familie decât cea naturală. Sunt perfect de acord cu această judecată. Poate sunt mame care nu-și pot crește copiii pentru binele lor. Dar eu am demonstrat că sunt o mamă bună. Problema mea? Am devenit mamă la vârsta de 16 ani. Tatăl copiilor mei este cu 34 de ani mai în vârstă ca mine. Dar cu ce sunt eu vinovată? Eram minoră atunci când părinții mei au decis și și-au dat acordul să mă căsătoresc cu el. Cu toate acestea, mi-am crescut copiii cum am putut mai bine, având doar lecția mamei mele care m-a crescut pe mine. Am ajuns în această țară străină în care nu cunoșteam pe nimeni. Nu știu a cui a fost greșeala: a părinților mei, a mea sau a celui care m-a corupt și i-a păcălit pe părinții mei. Nu cred, însă, că pentru asta trebuie să plătească trei copii, condamnați să trăiască fără mamă”, și-a început Andreia povestea.

 

Englezul bun cu ajutoare

După ’89, România a fost invadată de asociații caritabile și de indivizi veniți să salveze copiii români de sărăcie. Printre mulți bine-intenționați, s-au strecurat și indivizi care au profitat de statutul de „oameni de bine” și au abuzat legal de copiii români. În 1999, cetățeanul britanic Robert Sutton venea în România cu ajutoare. Așa l-a cunoscut Andreia, care avea pe atunci doar 14 ani!

„Englezul locuia într-un apartament în care mama mea era angajată să facă curățenie. Pentru că mama nu știa engleză deloc, m-a chemat să o ajut să se înțeleagă cu aceasta. Mie îmi plăcea limba engleză, învățam bine la școală și, de aceea, mama m-a chemat să o ajut să se înțeleagă cu englezul. Așa l-am cunoscut prima dată. Ulterior, am devenit un fel de translator al acestuia, însoțindu-l peste tot pe unde mergea. Mă copleșea cu daruri și atenții frumoase, pe mine și pe părinții mei. Așa ne-a convins pe toți că este un om bun care își dedică viața pentru ajutorarea celor săraci. După un an, când m-a cerut în căsătorie, am fost șocată. Îl vedeam cel mult ca pe un tată, dacă nu chiar bunic: avea 50 de ani! Părinții mei au acceptat gândindu-se că, în ciuda diferenței de vârstă, englezul va avea grijă de mine și voi avea o viață frumoasă în Anglia”, ne povestește Andreia despre momentul în care a sărit de la statutul de copil la cel de soție a unui englez cu inimă mare.

 

Visul european

Andreia avea doar 16 ani când a ajuns prima dată în Anglia, cu un copil în brațe, la braț cu soțul ei englez Robert Sutton. Pe atunci credea că este începutul unui vis frumos, devenit realitate. „Se purta foarte frumos cu mine, ajunsesem într-o altă lume. Totul era diferit, mă gândeam mereu ce noroc am avut. Primii ani am locuit în Manchester, acolo unde locuia și mama soțului meu. Singura problemă era că presa engleză începuse să scrie despre noi, în special despre el din cauza diferenței de vârstă. Apoi am născut pe ceilalți doi copii, în 2003 și 2004. Nu am avut probleme cu comportamentul lui de soț sau tată, doar că părea mereu preocupat de fapte caritabile și mergeam des în România. Pentru mine era bine că îmi vedeam familia și locurile natale. Fostul meu soț, se pare, avea alte scopuri și preocupări!”, ne-a declarat Andreia.

 

Englezul „caritabil” mai salvează o fată din România

În 2003, Robert o convinge pe Andreia că ar fi o idee bună să aducă din România o fată care să o ajute cu copiii și la treburile gospodărești.

„Fata provenea dintr-o familie necăjită din județul Alba. O cheamă Nicoleta și avea 17 ani. N-aș putea să o învinovățesc. Ca și mine, a fost coruptă de acest monstru care poza în bun creștin, iubitor de fapte bune. În scurt timp a ajuns amanta soțului meu și când am aflat asta, am cerut să ne despărțim. Soțul meu și-a cerut iertare și a urmat apoi o perioadă tulbure. Pe atunci aveam 19 ani și eram total dependentă de el. Apoi am aflat că Nicoleta a rămas însărcinată cu soțul meu și, de atunci, nimic nu a mai mers, nimic nu a mai putut fi reparat”, povestește Andreia.

 

Acuzații de abuz sexual

În timp ce Robert jongla cu fetele aduse din România, fiica lui mai mare, din prima căsătorie (cu o englezoaică), face o plângere la un tribunal de familie în care îl acuză pe tatăl ei că ar fi abuzat-o sexual pe când avea între 7 și 13 ani. După 30 de ani, Donna spune că a motivat-o să facă această plângere faptul că tatăl ei are acum alți copii și este posibil ca acesta să încerce un nou abuz asupra lor. Atât polițiștii, cât și inspectorii de la serviciile sociale au investigat acest caz. Totuși, nu s-au găsit dovezi care să confirme acuzațiile făcute de Donna.

 

Viața merge mai departe

Andreia Sutton Bărdeanu alături de copii înainte de a fi luați de Protecția copilului

După toate aceste evenimente, Andreia divorțează de Robert. Englezul se consolează rapid și se căsătorește cu a doua fată adusă din România, Nicoleta.

„M-am mutat în altă regiune, încercând să-mi cresc copiii cum pot mai bine. Faptul că eram o mamă tânără, româncă, fără soț sau partener a atras atenția asupra noastră. Într-o zi, m-am trezit cu inspectorii de la serviciile sociale la ușă în urma plângerii făcute de o vecină. Aceasta a raportat că mi-a văzut copiii în timp ce se jucau cu cuțitele în grădină. De fapt, David, băiatul mai mare, mi-a spus că se juca și tăia iarba cu un cuțit. Copiii nu erau singuri, eu fiind în casă ocupată cu împachetatul unor lucruri. Nu au avut cum să mă acuze, dar din momentul în care am intrat în vizorul lor, totul s-a destrămat. Au făcut mai multe raporturi trunchiate despre mine și copiii mei și despre abilitatea mea ca părinte. Au descoperit acuzațiile aduse asupra tatălui lor de Donna și au aplicat să pună copiii pe lista de Child Protection din cauza riscului de «abuz sexual».”

 

Din nou, la tribunal

Scurt moment de reîntregire a familiei

Cazul lui Robert Sutton este preluat de un alt tribunal din altă regiune și se reia vechiul dosar cu acuzațiile de abuz sexual aduse asupra sa de Donna, fata cea mai mare a acestuia. „Am fost chemată din nou în fața judecătorilor pentru a da declarații în legătură cu fostul meu soț. Acest caz îl privea strict pe el, dar s-a luat măsura preventivă să-mi fie luați copiii. Îmi amintesc exact cum a motivat atunci judecătorul această măsură: «Nu îți iau copiii pentru că ești o mamă rea sau nu îi iubești, dar pentru că în această perioadă trebuie să vii la tribunal pentru declarații și nu ai timp de ei, îi vom ține noi o scurtă perioadă!» Cu toate acestea, de atunci copiii mei nu au mai fost «ai mei». La finalul cercetărilor, Robert a fost găsit vinovat de abuz sexual asupra fiicei sale Donna. S-a luat în considerație și faptul că acesta se căsătorise cu mine și cu Nicoleta și înclinația lui pentru fetele tinere. Tribunalul a decis că acesta nu mai are voie să mă contacteze pe mine sau copiii mei”, a declarat Andreia.

 

Lupta pentru copii

Andreia Sutton Bărdeanu și Alex se zbat pentru ca toți să trăiască împreună și să vorbească limba română fără teama că ar putea fi sancționați

După ce s-a lămurit toată situația cu soțul pervers, Andreia a încercat să-și recapete copiii, dar fără niciun succes.

„Acești oameni profesioniști au spus cu gura lor că fostul meu soț este periculos, mincinos și manipulator, dar nu au ținut cont de faptul că și eu am fost victima lui. Mi-am plătit personal orele de consiliere psihologică. Consiliera mea a scris un raport pozitiv despre progresul meu și abilitatea de a-mi proteja copiii. Și acest raport, ca multe altele, a fost ignorat de tribunal atunci când am cerut să-mi fie redați copiii mei. Am făcut tot ce mi-au cerut pentru a demonstra că sunt o mamă bună și responsabilă.

Andreia Sutton Bardeanu si noul sot, Alex, alaturi de Naomi si Victoria

Între timp, m-am recăsătorit cu un tânăr de vârsta mea care mă iubește și mă înțelege. Mi-a fost mereu alături în lupta de recăpătare a copiilor. Și eu și soțul meu, Alex, am demonstrat că avem toate posibilitățile de a crește acești copii. De fiecare dată ne-am lovit de un refuz din partea autorităților, autorități care au considerat că e mai bine ca proprii mei copii să fie crescuți de niște străini!”, ne-a declarat Andreia cu lacrimi în ochi.

 

 

Șapte ani, fără mamă!

 

Copiii familiei Sutton intr-un moment fericit

Când au fost preluați de autorități, David avea opt ani, Naomi, șase ani, și Victoria, cinci ani.

Fetele au fost plasate la o familie de englezi. Băiatul a fost dus la o casă de copii unde a suferit abuzuri fizice și emoționale din partea colegilor mai mari. „Legea spune că nu avea ce căuta băiatul meu acolo la o vârstă așa de mică. A fost hărțuit și i-a fost influențat negativ comportamentul. Poliția spune, însă, că nu sunt dovezi. Abia de curând a fost mutat și dat în grija unui om care chiar are grijă de el. Vreau să vă spun că am tot respectul pentru acest om care îmi ajută copilul. Spre deosebire de mulți alții întâlniți aici, este un om adevărat”, ne-a declarat Andreia.

Mesaje primite de la Naomi si Victoria

În prezent, David are 15, și fetele, 13 și 12 ani. Au trecut șapte ani de când trăiesc separați de mama lor și se reunesc cel mult o dată pe an. Dacă îi întrebi, ți-ar răspunde dintr-o suflare că ar prefera să fie împreună cu mama lor. Stau mărturie mesajele tulburătoare trimise către mama lor. Dar autoritățile consideră că acest atașament față de mama naturală le dăunează emoțional. De fapt, conform declarațiilor Andreiei, și limba română le este dăunătoare.

—————————————

Naomi, David și Victoria se laudă cu premiile câștigate la școală

„Am ajuns să mă deghizez ca un infractor și să mă furișez încercând să-mi văd copiii măcar și pentru o clipă pe stradă. Sunt copiii mei, am purtat acești copii în pântecul meu, am trecut prin dureri, nopți nedormite, pentru ca acum să nu mai am voie nici măcar să-i văd. Mă întreb, toți acești oameni care au luat aceste decizii crude, au o mamă? Știu ce înseamnă durerea unei mame lăsată fără copiii ei, pe care îi iubește mai mult ca pe orice pe lumea asta? Copiilor mei le-a fost furată copilăria. Nu este nici corect, nici uman ceea ce se întâmplă. Respect legile acestei țări în care am ajuns să trăiesc, dar nu voi înțelege niciodată ce lege este aceea în care smulgi copiii din brațele mamei sub pretextul că așa este mai bine pentru ei!”

Andreia Sutton Bărdeanu, 31 de ani

—————————————

Autor articol: Gelu Irimia Foto : Arhiva personală a Andreiei Sutton Bărdeanu
Etichete: , , , , , ,

Comentarii

40 pareri la “Coșmarul unei mame românce în UK: „Mi-au furat toți copiii!””

 1. de ce nu intervine nimeni?? ce ar trebui sa fac personal sa o pot ajua? Spune:

  Fietiva mila haideti sa ajutam aceasta fata. Putem incepe proteste peste tot….ea nu a fost inclusa in orotestul din 16 aprilie..

 2. Anca M Spune:

  Cred ca trebuie sa fie facut cazul public in presa engleza si nu numai.Mama poate apela la Tribunalul de la Haga.Sunt drepturi nu numai obligatii.Si eu am doi copii si traiesc in Uk si sincer,am observat ca mi se pun anumite reguli.

 3. Claudia Spune:

  In uk care se spune ca este o tara care nu exista coruptie sau discriminare Romanii au cel mai mult de suferit in toate privintele. Legea face in asa fel chiar daca esti victima de orice fel sa ajungi in situatia de a fi acuzat.

 4. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  Va multumesc pentru sustinere, mesaje si distribuire. La fel va multumim pentru rugaciuniile si ganduriile tuturor, apreciem mult. Am facut toate demersuriile la toate tribunalele posibile, chiar si la cea de dreptate din Londra si din Haga. Nu i-au interesat. Cea din Haga a spus ca nu avem drepturi umane incalcate. Cum pot spune asa ceva, pe cand am tone de evidente impotriva acestor oameni precum au falsificat documente, declaratii false, marturie falsa sub juramant la tribunal, mint copii ca nu-i iubesc. Mint copiii si baga frica in fete ca le fur si cine stie ce le-as mai face. Sperie copiii ca daca ei si eu vorbim sau ne vedem, o baga pe mama lor in puscarie. Ca consecinta de aceasta frica, fug de mama lor cand o vad speriati (ceea ce pana acuma nu au mai facut) Limba Romana nu avem voie, sa vorbesc cu copiii si sa-i cresc crestineste nu am voie ca se plang ei la tribunal ca „sunt ingrijorati ca bombardez copiii cu invataturi crestine biblice” Buletin la fiul meu de 15 ani nu vor sa-i faca si multe altele etc…. Noi platim pentru acuzatiile din trecutul tatalui copiiilor. Platim pentru ce nu am facut. El este liber, cat noi suntem torturati si traim iad. Nu am vazut copiii din Decembrie 2014 si asta pentru ca tineam legatura cu copiii fara voia lor si pentru ca am mers public cu cazul nostru. Puscariasii in puscarii au mai multe drepturi la vizite.Asta se numeste dreptate in Anglia.

 5. simona Spune:

  Wow..nu pot sa cred ca sunt asemenea povesti de viata..esti tare Andreea si ramai tare…cred ca trebuie sa iti spui povestea si poate trebuia de mult ,atunci imediat inainte ca lucrurile sa se strice si sa insufle o parere negativa asupra copiilor dar oricum nu e pierdut..trebuie sa ajungi sa bati la toate usile..la toate ziarele…undeva,cineva trebuie sa te asculte…bless u and be strong!

 6. Bogdan Spune:

  Da,de neimaginat , trebuie să o ajutăm atât material cât și o deschidere de urgență a unui proces,așa ceva nu poți tolera,prea multe abuzuri la adresa conaționali lor

 7. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  Avocatii din Anglia mi-au cerut pe tot cazul sa aplic pentru copii sa vina acasa intre 10.000 – 20.000 de lire cu depozit intre minim 3000-5000 de lire. Cand am aplicat sa imi dea mai mult contact cu copiii, am platit 1000 de lire la avocat si judecatoarea nici nu a vrut sa o asculte, dar la avocatul lor era ochii si urechi. pe langa asta am cheltuit mult mergand la tribunal si la avocatii. Pana la urma avocatii sunt prieteni intre ei, am vazut asta din 2009,de cand mi-au furat copiii.

 8. Tunde Spune:

  Tell your story to Christian Concern.www.Christian concerned.com
  See what they say and if they can help.

 9. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  I have done Tunde, Christian Concern are not interested. They have totally ignored when I shared about our case. The British help with absolutely nothing. Not with petitions, protests, letters to court or child protection, not financially not with anything. A very small minority are sharing our case.

 10. Maria Spune:

  Nu este departe de Norvegia . Ceia ce fac nu este uman ,sa desparti copii de mama si sa vorbeasca urit de mama care ia purtat in pintece . Anglia este la fel ca Norvegia , Suedia si tote tarile nordice vor sa distruga familia pe care Dumnezeu a intemeiat-o .

 11. Lidia Spune:

  Trist…foarte trist..Exista o singura nădejde. ..Dumnezeu..ce poate rezolva…dar pan la rezolvare este nevoie de lupta mare.

 12. Coșmarul unei mame românce în UK: „Mi-au furat toți copiii!” | Crestini.com Spune:

  […] Citește mai mult pe diasporaro.com […]

 13. mariana Spune:

  Lasa-i pe avocatii englezi. Incearca cu un avocat roman. Poate cazul s-ar putea judeca in Romania ptr ca tu esti si cetatean roman. Eu cred ca statul englez ar trebui dat in judecata pentru abuz si interpetare neconstitutionala ( trebuei sa existe ceva prin constitutia lor care sa te sprijine ) a propriilor legi. Sau daca nu statul englez, atunci chiar judecatorul care a hotarit discretionar si abuziv niste legi prost facute. Ma mir ca la Haga nu ti-au dat cistig de cauza. Este dreptul familiei si al copiilor sa primeasca dragostea materna. De aceia spun sa intri in legatura si cu un avoat din Romania. Si pina la urma…( poate spun o prostie) poate solutia ar fi de „rapire” a prorpiilor copii, cum a facut rusoaica din Norvegia cu copilul ei luat de Barnevernet

 14. Luciana Spune:

  Sunt sora cea mica a Andreiei Sutton Bradeanu si am 11 ani. Sunt matusica lui David, Naomi si Victoria, nu i-am vazut de cand au fost luati de acasa. Mama mea si a Andreiei sufera dupa nepotii ei. Imi este foarte dor de ei si am fost foarte atatsati. Va rog pe toti sa ne ajutati, imi este foarte dor de ei si lor de mine si bunica lor. Nu este corect :((

 15. Robert Spune:

  Imi pare nespus de rau de cele petrecute tie si copilasilor tai.Sunt tatal a doi baietei de 2 si respectiv 6 ani si eram cit pe ce sami pierd ambii fii in uk in urma unei plangeri a unuia dintre vecini cum ca sotia si fiii mei sunt vazuti foarte rar iesind din casa.Mam luptat cu serviciile sociale mai bine de un an de zile cu numeroase investigatii si vizite la domiciliu.In urma cu numai doua saptamani am fost anuntati ca nu se vor lua nici un fel de masuri impotriva noastra si ca urmeaza ca acest caz sa fie finalizat.La auzul acestei formulari am decis impeuna cu sotia sa luam ce putem si sa renuntam la tot rostul pe care nil facusem in cei cinci ani petrecuti acolo intorcandune definitiv in tara si sperand ca aici problema noastra se va incheia.Imi pot imagina o infima partea din durerea pe care tu o ai pe suflet.Daca cineva ar putea gasii o solutie plauzibila problemei tale as fi printre primii care teas ajuta cu tot ce pot

 16. Chelariu Andreea Spune:

  MERITA COPII SA CREASCA LANGA MAMA LOR NATURALA!

 17. John Spune:

  I am shocked at how UK treats it’s own citizens.
  I am afraid the pedofile rings in UK are so huge that nothong is being done about it. That man must have some serious connections to win the case. Check to see how corrupt the UK is.http://www.thedailybeast.com/articles/2015/03/06/britain-s-horrific-vip-pedophile-cover-up.html

 18. Lissa Spune:

  I don’t know who you wrote this for but you helped a breohtr out.

 19. Robert Sutton Spune:

  Sadly Andreia does not tell you the full story. That the Judge was concerned to give her children back because at that time Andreia was going from Man to Man, was a lap dancer in a night club in Manchester and was more concerned with meeting men that fighting for her children to come back home. I gave her £800 so she could stop working as a lap dancer plus helped her to pay for a phychologist. The Judge was concerned because her husband Alex had a drug conviction and did not believe that Andreia would provide a safe and suitable home for our children. The photographs look very nice but they don’t paint the truth. Andreia did have contact with our children 6 times a year until she broke the court injunctions and started to meet our eldest daughter in secret giving telephones to her. This caused massive jelousy problems between my two daughters and put their placement under threat. Andreia also wrote graffiti on the driveway of the good family who were caring for my children and wrote lots of bad things about this family on her Facebook site. What Andreia did nearly cost my daughters their placement and if this family had stopped caring for my daughters they may have ended up back in care and split up from each other. I wrote a book called „LIKE GOLD IN THE HANDS OF GOD” that tells the truth about everything, the good, the bad and the ugly. I have tried to move on with my life and leave everything in the hands of God but sadly Andreia still lives in the past and won’t accept the part she played in why our children are in the care of the authorities and not with her and Alex. Andreia was threatened with prison because she kept on breaking court injunctions. If Andreia had worked with the authorities and not against them her contact would have been restored. Sadly for our children Andreia decided on her media campaign that is not based on the truth or the full facts of what took place. Remember that there are always two sides to any story. When Andreia lost her contact with our children she did not bother to appeal the decision to the Royal Court of Justice because she was too busy with her media campaign. If she had appealed to the higher court she would then have had the right to appeal to the European Court of Human Rights. I did make an appeal to The Royal Courts of Justice on behalf of my children and the Judge stated there was nothing to stop Andreia from making a new application to have her contact restored. I informed Andreia of this but sadly she is more interested in making media reports than making a court application to have her contact restarted. If Andreia was able to work with the authorities she would stand a better chance of getting her children back home. Andreia tries to paint the picture that everything was down to the accusations made against me that were never prosecuted by the police. Its time Andreia faced up to the truth and the part she and Alex played in why our children are still in care. There are many men in Romania who would testify how Andreia had affairs with them while she was still married to me as she is not the innocent person she makes herself to be. Leave your lies Andreia and work with the authorities and not against them that way you may get our children back before they are 18 years old.

 20. Andreia Sutton Bradeanu Spune:

  SATAN GET BACK WHERE YOU CAME FROM, I AM NOT HAVING IT IN THE NAME OF JESUS CHRIST. What Robert Sutton is saying is totally FALSE. I will make public the court orders and judgements to prove to the whole world that Robert Sutton is a pedophile, liar, not a CHRISTIAN, HYPOCRITE. The book Like Gold in the hands of gold is a blaspheme, FALSE, it is dark and not language a so called BORN AGAIN CHRISTIAN IS USING NOR THE CONTINUOUS ACTIONS HE IS STILL COMMITING. His book was ordered by the court to take his book off the market. I have made a written request and demanded that he takes his disgusting and false book of the market, that he had no permission from me to use my name, my children’s name or my husband’s name. I have made it very clear to Robert Sutton that I will take legal action against him. I demanded from him in writing a public appology. He refused to do so. The next step it is very strong legal action against Robert Sutton for damage with false accussations to my and my family’s name. Damage to our character. Damage for including personal information in relation to my personal intimate health as a woman. Damage for all the distress caused in all this and harrasment throught this false book. Robert Sutton is selling his rubbish for £15 (15 lire) Christians from England have read parts of his rubbish and stated he is a SICK MAN and felt phisically sick when they read it. In parts where he makes ceirtain references for example about Farm Fellowship Church (Ian and Christine Foulds) he has not told the truth. Mr and Mrs Foulds are asking people to speak to them about the true account which Robert Sutton has used about them. Mr and Mrs Foulds state the man is sick and deluded and they know Robert Sutton and what he is capable. They have been witnesses to some things which confirm that Robert Sutton book is deluded and false. They know all the abuse I had from Robert Sutton because he was jealous for moving on with my life. I also have other witnesses who will confim this and who have been present while Robert was harrasing and stalking me on the telephone, streets and late at night shouthing abuse through my letterbox. He climbed in my house thrpugh the window one night when i was at my street dance lessons and was waiting for me inside the house in the dark. He has broken my bedroom door because he was obsessed i was with a man, shouting abuse and falsely accussing me being a slut and worse. I was no longer with him at the time. I was on the telephone with the POLICE at the time he was kicking my bedroom door down and shouting, the police heard it all. When he broke the door down, he saw there was bo man in my house. The Police came and arrested him for what ge had done as well for criminal damage.

  AS FOR THE MAN TO MAN accussation, let me make myself very clear to clear the record. I did not go from man to man. I was bo longer with Robert Sutton, every timr I wanted to have a boyfriend and court someone, he was angry and interfered and has destroyed my relationship. I met my husband Alex, he tried very hard to destroy our relationship. He was calling my husbamd a devil, dog, slut and user. Alex has put up with a lot of abuse from Robert, yet he stayed, did not leave as many would have done. We are still married and has been my strong tower in my suffering and fight for my children. I still have his abusive and dirty letters to prove this and text messages and role model as a CHRISTIAN. I am keeping them ALL for when my children are old enough to read such words. My children will NEVER see this creature again, I will make sure. I love my children and I will never allow such creature near my children. Even my son David told me to leave him for good when he was a todler very young child. Even now my son remembers when he told me that and how his father has trapped his mum’s thumb(big finger) in the door and the trauma what he had seen that night. My son remembers how he was bear his mum when this had happened and he has pulled his mum’s thumb out from between the closed door and how her thumb looked. Mr and Mrs Foulds are both very happy to speak to anyone at any time. Should anyone wish to speak to them please contact me on Facebook and i will give you their contact details.

  I will release in public the court’s judgement which proves the only readon for the removal of my children being Robert Sutton. It has nothing to do with his false accussation from man to man neither that I had been dancing in any clubs. Just for the record „I did not dance in ANY clubs in NOVEMBER 2009 when my children were removed.

  SO WHY DID ROBERT SUTTON WRITE his Lie, Crap and Delussion? TO USE THE MONEY FOR A GOOD LIFE. TO COMPLETELY NAIL AND BURY THE MOTHER OF HIS CHILDREN. FOR PEOPLE TO BELIEVE IT AND GIVE HIM THE ATTENTION. TO TEY AND BLAME OTHERS BUT HIMSELF AS JUSTIFICATION ABOUT ALL HE HAD DONE (THE WORDS OF THE JUDGES ABOUT ROBERT SUTTON) TO ONLY WRITE ABOUT HIM ONLY WHAT HE WANTS PEOPLE TO HEAR. TO ONLY SAY PARTS AB

 21. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  For the record contact with my children was stopped only because: I went public with my case. I had unsupervised contact with my children. I can prove this to well. All I have stated I have the evidence well kept with many copies made and not at home. My evidence it’s to valuable to keep at home. It will all come out at the right time. Actually I must mention how Robert Sutton has been always consistent at court that I was a good loving mother. Until I went public he always called my in statement at court a good loving mother.For the first time he decided to LIE again and try to derive from his SHIT petverted ways and to cover up what he had done.Excuse my language.

 22. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  This creature has made threats to me that he will make sure I will never get my children back because I was with Alex whom he was calling a dog, a devil and a male version of a slut. I have a witness who was present when he has said this. The lady is a older lady and knows him and myself personally.Everything it is writen in all articles about my case it is the truth and nothing but the truth and i can prove absolutely everything. This newspaper has spent time to make sure what I say and what it will be written can be proven.

 23. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  Normal ca la Robert Sutton nu-i place la domnul sa afle lumea ca a luat o copila asa tanara si si-a batut joc de ea si ce i-a facut la fiica lui din prima casatorie. Acest om mi-a facut viata amara si iad. Este un om manipulativ, periculos si bolnav mental. Mai are tupeul si curajul sa se declare crestin si isi inseala nevasta cu prietena lor, o lasa gravida in timp ce ea sta in casa lor. Apoi se insoara cu cea care si-a inselat nevasta cu care si cu aia au facut 2 copii, din care unul din ei a venit pe lume din relatia adulteroasa cand si-a inselat nevasta. Cei 2 copiii ai sotiei lui cu care si-a inselat nevasta i s-au luat copiii si dati in adoptie din cauza ca au descoperit pe recoduriile calculatorului si sim ca ea ia mintit ca nu mai are legatura cu el. In acele recorduri au scos chiar si conversatiile dintre Robert Sutton si sotia lui Nicoleta, care arata tot ce au vorbit si ca la lasat sa vada copiii. Acuma ca si-a pierdut copiii inloc sa lupte pt ei si sa-l lase in pace tot casatorita cu el este. De ce i-au luat ei copiii? Pt ca sa dovedit ca la ales pe el inlocul copiiilor, in timp ce eu m-am recasatorit si am rupt legatura cu un asemenea pedofil, pervers care umbla sa vaneze fetele tinere din Romania. Pe langa asta domnul o insela si pe Nicoleta sotia lui cu o alta tanara din Romania care pot dovedi. Pe langa asta sa tinem cont de fiica cea mai mare a lui Robert Sutton pe care abuzat-o sexual dupa acuzatia ficei lui cand avea intre 7-13 ani. Cei care il cunosc pe acest om, stiu de ce este in stare si cine este el cu adevarat. Ce spune domnul Robert Sutton, daca eu acuma dau in public declaratia fiicei lui care la acuzat de abuz sexual si motivele protectiei copilului si a tribunalului mi-au luat copiii? Toate documentele de la tribunal mentioneaza un singur motiv pentru luarea copiiilor mei :”Robert Sutton este un pericol grav si predator” dupa cuviintele la toate tribunalul din Liverpool si Londra plus psihologi. Si in ziua de azi am toate mesajele si scrisoriile abuzive si limbaj murdar de la Robert Sutton, raporturi si plangeri la politie etc. Acest om trebuie inchis pt ca are probleme mari mentale. Acuma Robert Sutton este implicat cu biserica lui din Anglia in misiune in Romania in Slatina Olt. Deschid centru pt copiii cu nevoi speciale, clar ca mahneste in el sa nu se afle ce a facut ca il da afara iara din misiune. Atat mai trebuie un asa om sa lucreze cu copiii cu nevoi speciale sa mai isi ia alt copil va victima. Ba da se da nume, de ce lasa sa stie lumea adevarul si care sunt copiii furati. Sunt copiii mei si eu decid pt ei nu un stat corupt.

 24. Andreea Sutton Bradeanu Spune:

  Hypocrite! After he has done so much damage to my and my children’s life he comes here to LIE and BLAME the mother for his own actions when all the court documents and judgements state very clear the reason for ky children being removed being him. The judge has said the same thing and that Robert is the worst of the worst, I agree with that.This creature is happy and content that my children were taken. After him being the ONLY reason they were removed because of his past and pedophilia towards such young girls, he has the courage to turn the blame in the mother to cover up what he has done. He says i should accept my children being foster care. What a parent would do that? One who only cares about himself, sexually perverted and the most selfish man I ever though you can ever meet. My daughters are not in a loving family, they are not happy. The diary sheets which the foster carers have written about the girls confirm this. The foster carers who look after my girls have made false reports about myself and my husband that we have harrassed them, swore at them and used innapropiate language towards them. Luckily we have recorded the incident when we went to see my daughters without tgem knowing. The Police has listened to the recording and admitted we have NOT swore or used innapropiate language. These carers have LIED that I went to my daughter’s school to kidnap her. (I never went to her school) They have LIED that they saw my at my oldest daughter’s school on a certain day and time and written all these un their statements. When I brought evidence proving I was somewhere else that day and time, they said „we meant to sat another day” I did not get any appologies. If I could not prove where I was that day, judge would have believed another FALSE accussation about me and would have found it against me. Just two examples if many. Of course I will never accept my children to stay in foster care. I am not like his wife Nicoleta who lost her two children because it was proveen she is still in the relationship with him and has let him see her children. She chose him over her children and they were adopted. She gave up on them and continues her life with him until even now. I moved on, married and still fighting for my children. This is the difference between the two mothers. Even Robert’s children from first marriage gave evidence against what he had done. He is very capable to do all his daughter has accussed him off. I can say this because when she gave evidence and was interviwed his daughter has said he was using certain tactics, words and behaviour as he has done with me in exactly the same way. He has even gone with Nicoleta to see my son outside while playing at the children’s home when he was not allowed to have contact with my children. Why go and destroy any chances I had in having my children back? Why put it at risk if he loves his children? Why did he not stay away from me when he was ordered if he loves his children? Instead he continued to stalk and harrass me and my husband. By seeing this Social Services have said that this man will never stop and that is why they refuse to let my children home.What was Nicoleta doing going to see my son? What right did she have? NONE! She should have been concerned abiut her children why got adopted and go to see them. Go and cause harm to her case not to mine. This man should not be free, he is mentally and people who know him know this to.

 25. Excessive Interpretation by UK Child Protection Officials Has Deprived Romanian Mother of Her Three Kids – Family News Spune:

  […] Diaspora Românească, April 26th, 2016 […]

 26. Fara Cenzura | Stiri Directe - Adpres.net Spune:

  […] Citiți articolul integral pe diasporaro.com […]

 27. Coșmarul unei românce căreia autoritățile britanice i-au luat copiii fără niciun temei legal | Studenți pentru viață Spune:

  […] Diaspora Românească, 26 aprilie 2016 […]

 28. Serban Vasile Spune:

  Femeia , noul ei sot si copii,trebuie adusi in Rominia , la interventia organelor noastre centrala in frunte cu presedintele Iahanis,sustinind pe cheltuiala statului,nevinovatia femeii,ca sa poata trai linistiti la noi.Macar atit sa faca presedintele nostru !

 29. Robert Sutton Spune:

  What Andreia failed to mention was the fact that the social services planned to allow the two children of Nicoleta to return to Romania because they knew that Nicoleta was a very good mother. I bought Nicoleta an apartment in Romania just like I gave Andreia a seven roomed house I had spent 5 years building. When Andreia was informed by the social services that they were not planning to give Andreia her children back Andreia told the social services that I had been seeing Andreia and Nicoleta in secret. What Andreeia did was a very evil act because the social services then asked to see all the phone and computer records showing the contact that I had. Andreia deleted all the phone records and computer records of her contact with me because she knew what was about tot ake place. Nicoleta had even divorced me because the most important thing for both of us was for Nicoleta to have her children back. Nicoleta and I appealed everything that the court decided going to the Royal Courts of Justice in London and then to the European Court of Human Rights but sadly no justice was obtained from any court. The only reason the children of Andreia were not adopted out was because her children were a lot older than the children of Nicoleta. Andreia knew what she was doing in telling the social services of the contact they both had with me would prevent Nicoleta from getting her children back. God saw all of this and that is why I believe that Andreia lost all her contact she was having with her 3 children. Nicoleta and I fought through every court to try and reverse the decision of the authorities in the UK but we could not change the evil and unjust decisions. True love will always find a way of overcoming the evil and one day all our children will be old enough to make their own choices in life and who they want to be with. Andreia hates the fact that Nicoleta and I have moved on with our lives and working towards the day our children will come home.Andreia hates the fact that we have remarried and are back together and walking with Jesus. The main reason Andreia lost all her contact with our children was the fact she broke all the court orders and injunctions and worked against the authorities and good family who were looking after our two daughters. Andreia tried to humiliat and intimidate the foster family on her Facebook site and caused massive problems between our two daughters who started to fight each other. The Judge found that Andreia was Emotionally unstable and did not see or care the damage she was causing our children. Andreia was more concerned about her media fight and did not even turn up at court for one of the hearings. At the time her children were removed in August 2011 she had lots of different men in her life including Alex who had a drug conviction. I know that Jesus forgives everyone who repents of their sins but sometimes the consequences stay with us for ever. Jesus also stated that they who are without sin should throw the first stone. You want to remember to take the log out of your own eye Andreia so you can see clearly how to help your brother or sister. I know that what the authorities did to all of us was very bad and our children especially did not deserve what happened to them. Try and remember that the Judge who believed the allegations made against me was found to be a very bad Judge who had lots of bad findings made against him. At the end of our lives it will be Jesus we stand before and only God is the perfect and just Judge. Remember that Andreia when you are judging people and look into the mirror to see what God sees. Its time you put your sword down as you will never overturn the decisions made in the family court as all legal chanells have been exausted. Only a change in the law can prevent other people from suffering as we and our children did. I wish you, Alex and all our children only good things and I will continue to pray for you all as I have done for many years. Please let Jesus guide you in all that you do and the love of God. God bless

 30. Coșmarul unei românce căreia autoritățile britanice i-au luat copiii fără niciun temei legal – AccesTotal.ro – Acces total la informații Spune:

  […] Citește articolul integral pe DiasporaRo.com […]

 31. Sam Spune:

  Acest monstru de om nu se numeste tata si nici om. Este evident ca este bolnav mental si are nevoie de psihatru. Cum sa mergi cu o fata care este inca copil si apoi sa iti bati joc de ea, o mai si distrugi in public cu rahaturi. Eu cred ce spune mama Andreea, se simte o femeie demna, sincera si responsabila. Ce scrie acest monstru despre mama stiu ca este din manie ca a spus in public ce a facut el, se eticheteaza ca CRESTIN. Rusineeee lui, iadul te mananca omule, lupule in haine de oaie. UK tine partea pedofiliilor, lasa copiii acasa si ocupate UK de abuzator. Bine ca ai scapat de el Andreea draga,ai facut cel mai minunat lucru. Continua in continuare sa lupti si sa nu te lasi intimidata de niste dracii, ca Dumnezeu ba da izbanda.

 32. FLOREN Spune:

  rOBERT SUTTON YOU NOT HELP YOUR CHILDREN LEAVE ANDREEA BECAUSE SHE IS A GOOD MOTHER AND SHE WANT TO STAY WITH HER CHILDREN….

 33. Andreea Spune:

  I am sorry Robe Sutton, but I simply can’t believe a man whose own grown up daughter has accused him of paedophilia. Abdreia could have just as well sold her body for money but she has not put a finger on her children with the intention of harming them and I cannot believe you actually expect her to be grateful for being allowed to only see her children 6 times in one year.I believe the accusations of paedophilia against you because you have impregnated not one, but 2 girls (including Andreia) before the age of 18 and I am appalled of the british sistem that decided to overlooke this. I hope you get everything that your victims wish you

 34. Cristian Spune:

  Sunt sigur ca daca erai cetatean american (US citizen), nu ti se intampla asa ceva vreodata. Poate ca asa ne-a lasat Dumnezeu pedeapsa pentru ca ne-am bucurat atunci cand ne-au impuscat conducatorul intr-o zi sfanta de Craciun. Trebuie sa „tragem” acum tot poporul impreuna cu urmasii si cine stie cate generatii. Tind sa cred ca Dumnezeu te-a pus la grea incercare, precum intreaga natiune a noastra si ar trebui sa te rogi in fiecare zi atat pentru copiii tai, parintii tai si tot neamul nostru romanesc, dar mai ales pentru dusmanii tai. Ura naste ura. Atata vreme cat te vei ruga, nu va mai trebui sa iti faci tu griji pentru ce va urma. Cu rabdarea treci marea. Trebuie sa inveti ce inseamna a ierta chiar daca iti va fi foarte greu. Nu trebuie sa judecam noi oamenii pentru ca exista Dumnezeu care are judecata LUI. Noi trebuie sa fim uniti toti si cu frica de Dumnezeu. Nimeni nu va scapa dintre cei ce sunt fara frica de Dumnezeu. Roaga-te, tine post, imparte saracilor si iti promit ca totul va fi bine. Nu mai da bani avocatilor! Cel mai bun avocat al tau este Isus Hristos. Poti lupta prin post si rugaciune si noi ne putem ruga alaturi de tine aici in Romania. Fiti cu credinta si frica de Dumnezeu oriunde veti merge! Lupta cu necuratul nu se poarta prin tribunale. Doamne apara-ne si pazeste-ne!

 35. Cristian Spune:

  Chiar nu este nici un bun cetatean (poate american), crestin ortodox si de origine romana care sa poata lupta pro bono alaturi de aceasta mama in ambitia ei de a ramane in continuare mama a propriilor ei copii?

 36. Lorenna Spune:

  A pedophile(May God Forbidd), cant be a good Christian. After letting her, with 3 childrens in order to survive, to be able to offer them a good,decent life, a mother she would do, what any mother would do. If she must work 24/ 24, to work in very bad conditions, etc, every mother would do the same!Any good mother will react the same, like a lion for her babies! Andreea we suporting you!

 37. Lorenna Spune:

  We are suporting you!

 38. Victoria Spune:

  Este inadmisibil ! Cine poate creste mai bine ca o mama copii. Chiar nu exista o solutie ! O mama sa-si vada ascunsa proprii copii ??? Dumnezeule….. îmi imaginez ce durere si suferinta este în sufletul tau ca mama dar te rog fii tare si încearca toate posibilitatile. Informeazate peste tot , insista trebuie sa existe o cale de ati recupera copii ! Îmi pare tare rau pentru tine , pentru voi toti, sunt mama de trei copii la fel ca tine,,, si stiu ce este în sufletul tau. Dumnezeu sa te ajute si poate într-o buna zi o sa-ti îndeplinesti visul.

 39. biris gabriela Spune:

  In anul 2012 si mie mi-au fost luati copiii in Liban si de atunci am tot tacut si am suferit in tacere. Stati linistiti insa copiii mei Fares si Latifa sunt cu mine, dar de atunci au aparut alte si alte cazuri si am luat decizia sa incep sa vorbesc, poate aude cineva. Copiii nu sunt obiecte de mobilier sa-i mutati din stanga in dreapta sau invesr, sunt fiinte umane si au DREPTURI. Va rog nu le calcati drepturile in picioare si nu ramaneti indiferenti la suferinta umana.

 40. vasilica Spune:

  buna seara.trec printr-o drama asemanatoare ANDREEI BRADEANU am doi copii luati abusiv in BLACKPOOL .acum sant in procedura de apel.andreea daca citesti acest mesaj trimite-mi te rog frumos un mail la adresa vstaku@yahoo.com.au venit cu documente false la tribunal,e groaznic ce se intampla in uk

Spune-ti si tu parerea!