Cosmetice românești în Spania

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 15 octombrie 2015

Producătorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a inaugurat la Barcelona, cu ajutorul unui partener local, primul magazin din Spania, situat într-o zonă foarte accesibilă publicului, aflată aproape de centrul orașului.

Potrivit unui comunicat transmis de compania Farmec, deschiderea magazinului din Barcelona a venit ca răspuns la cererile din ce în ce mai mari de produse cosmetice românești din partea localnicilor, a turiștilor și a românilor stabiliți în Spania.

„Partenerul companiei Farmec SA din Barcelona, Mercatrom Alimentacion SL, a inaugurat recent primul magazin de brand Farmec din Spania, în Barcelona. Situat pe strada Carrer Provença, o zonă foarte accesibilă publicului, aflată aproape de centrul metropolei, noul magazin își așteaptă vizitatorii într-un spațiu modern, inspirat de designul existent deja în toate magazinele Farmec din țară sau din străinătate. Deschiderea noului magazin de brand Farmec în Barcelona, unul dintre cele mai apreciate orașe din lume de către turiștii de pretutindeni, a venit ca răspuns la cererile din ce în ce mai mari de produse cosmetice românești din partea localnicilor, a turiștilor și a românilor stabiliți în Spania”, se arată în comunicat, citat de Mediafax.

Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, scrie în comunicat că, în cadrul noului magazin din Spania, „consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute și apreciate ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”.

Magazinul de brand din Barcelona este cel de-al treilea centru Farmec inaugurat în afara țării anul acesta, după ce, în primăvară, au fost deschise magazinele din Franța (Menton) și Grecia (Alexandroupoli). În 2014, două magazine Farmec au fost inaugurate în Grecia, la Salonic și Katerini.

Primul magazin Farmec din afara țării a fost deschis în 2003 în Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013, compania are un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin. În România, Farmec deține șase magazine proprii în Cluj-Napoca, Arad, Timișoara și Târgu Mureș.

În prezent, produsele Farmec ajung în peste 30 de țări, principalele piețe fiind Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Farmec SA Cluj-Napoca este cel mai mare producător român de cosmetice din România, având acreditări internaționale ale proceselor de fabricație.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

O parere la “Cosmetice românești în Spania”

  1. Marioara Spune:

    Mă bucur de deschiderea magazinului cu cosmetice românești,chiar sunt bune și eficiente.De cînd sunt în Spania am continuat să le folosesc primite în pachet.Acum am posibilitatea să mi l-e procur de aici,numai ca nu am adresa completă. Carter Provenea traversează mai bine de jumătate Barcelona.Așa ca va rog și un număr!? Mulțumesc și succes!!!

Spune-ti si tu parerea!