COSR evita sa se bage

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 16 decembrie 2013

515 claudia floreaJunioarele Maria, Anca Bunea si Claudia Florea si-au castigat deja locul in echipa Romaniei pentru ultima competitie europeana din 2013. Au facut acest lucru dupa selectia de la Baile Felix, obtinand rezultate care le-au permis sa ocupe fara probleme loc in lotul national.

La inceput, oficialii FRA au fost de acord ca ele sa se pregateasca acasa, motivatia fetelor fiind legata de faptul ca doreau sa mearga si la scoala. Insa sefii de la Bucuresti le-au cerut prin fax sa se prezinte in cantonament. Fetele nu s-au prezentat si au fost scoase din lot, lucru considerat un abuz.

Antrenorii lor s-au adresat Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Numai ca raspunsul a fost unul prin care COSR se spala pe maini de aceasta problema, lasand totul pe seama federatiei care si-a spus deja parerea.

Lipsita de aportul celor trei sportive, echipa de junioare a Romaniei a terminat Campionatul European de cros din Belgrad pe pozitia a 15-a din 17 reprezentative. In clasamentul pe natiuni s-a impus Marea Britanie.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!