Costă, dar face

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 14 aprilie 2014

L-au luat pe Dumitru Dragomir. L-au luat pentru o noapte. Cică a doua zi urmau să-l prezinte procurorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Numai că procurorii au spus NU și au lăsat, din punctul nostru de vedere, unul dintre cei mai mari hoți în libertate. Nu, nu alea 3 milioane contează. Sunt un mizilic. La nivelul LPF suntem siguri că s-au vehiculat sume imense. 3 milioane? Să râdem! Furtul organizat de la LPF și FRF, câte vreme aceste structuri au fost conduse de Mitică și Nașu’…nu poate fi cuantificat. Ăștia nu se încurcau în mărunt. Așa credem. Iar 3 milioane de euro, da, sunt un mărunt pentru aceste două termite. Nu există limită pentru aceste două personaje. Oricând. Oricum. Orice. Acesta este modul lor de viață.

Desigur, oracolul lui pește a fost pus în libertate. Păcat. 29 de zile de arest preventiv i-ar fi făcut bine. Măcar că s-ar mai fi calmat din a face mișto de noi. Ăia care plătim bilete și, de ce nu, ăia care deși suntem jurnaliști, am renunțat la acreditările pe stadioane. Fie pentru a nu fi bătuți, căci așa este fotbalul lui Mitică, fie pentru a nu ni se scuipa semințe în cap, la masa presei fiind, din cine știe ce gură de patron cu 4 clase, și alea neasimilate. Din gură de Becali.

Ce-o să urmeze? Păi, dacă Mitică ajunge să fie judecat, o să urmeze “dat pe goarnă”. Turnat tovarăși, mai vechi sau mai noi. Dacă Mitică va fi liber, o să urmeze circul asociat. Și mișto-ul legat de noi. Căci na, pe cine să cadă toate acestea, dacă nu pe plătitori?

Însă, mai mult ca niciodată, suntem aproape de a plăti închiderea unora acolo unde le este locul. Și nu este nimic de care să ne pară rău. Costă, dar face.

Mitică la pușcărie.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!