Costi Ioniță și succesul manelelor în America! (Video)

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 17 iulie 2015

costiCosti Ioniță are un mare succes peste Ocean. Mai nou, prin colaborarea cu Shaggy și Mohombi, este difuzat de marile radiouri și cântă în emisiuni celebre și chiar în Times Square din New York.

Costi Ioniță a dat din nou lovitura peste Ocean. Mulțumită colaborării pe care o are cu Shaggy și Mohombi, mai exact piesa „I need your love”, artistul român a ajuns să cânte în emisiuni tv, printre care și Today Show de la NBC, în Times Square din New York și să fie difuzat de marile radiouri internaționale, printre care și BBC Radio.

Piesa cu care a dat lovitura, „I need your love”, prezintă influențe ale pieselor cu care a avut succes în România și în Balcani, mai exact melodii în stil manele. Ritmuri care sunt acum, se pare, pe placul occidentalilor. Piesa are deja peste 50 milioane de vizualizări pe YouTube.

Costi Ioniță s-a lansat în muzică în 1999 ca și membru al trupei Valahia. Apoi și-a lansat cariera solo cântând manele și alături de mari artiști ai genului, compunând și producând o serie de hituri.

Ulterior, a devenit apreciat în Balcani și apoi în America, unde a ajuns să colaboreze cu nume cunoscute din muzica internațională, ajungând ca albumul la care a contribuit să fie nominalizat și la Grammy.

„A fost multă muncă…”

Artistul român susține că, pentru a ajunge sus, trebuie să ai disciplină, să fii modest și să te axezi pe lucruri pozitive.

„A fost multă muncă, dar fără ajutorul lui Dumnezeu nu cred că puteam să fac toate astea. Până la urmă, toate stau într-o inteligență superioară, care le ordonează așa cum trebuie. Modestia și bunul-simț trebuie să fie la locul lor. Am învățat asta de la artiștii cu care lucrez acum, care au succes internațional, dar nu sunt deloc aroganți.

După ce compun fiecare melodie, spun «Doamne, facă-se voia Ta!». Aș vrea să înțeleagă asta și producătorii români. Să renunțe la semnele demonice și să optăm pentru armonie, lumină și pozitivism”, a declarat Costi Ioniță pentru ziarulring.ro.

Costi Ioniță a început să producă piese pentru alți artiști internaționali încă de acum zece ani, ajungând ca unul din albumele la care a contribuit să fie nominalizat la Grammy.

 

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!