Costin Adam, despre cum a ajuns solistul Pheonix

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 23 ianuarie 2015

Pheonix_Costin Adam1Dintr-un simplu angajat al Societății de Gospodărire Urbană din Ploiești, un tânăr de 33 de ani a ajuns solist în trupa Phoenix, iar acum are ocazia să cânte alături de cei care i-au fost adevărați idoli în adolescență.

În urmă cu aproape doi ani, Costin Adam s-a ocupat de organizarea la Ploiești a unui concert al legendarei trupe, iar după ce au cântat, Nicu Covaci și ceilalți artiști au fost invitați la masă. Atmosfera a fost una foarte relaxată, astfel că cei de la Phoenix au avut ocazia să îl audă pe Costin cântând.

„Au urmat câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, apoi, la finalul lui 2013, s-a produs scindarea trupei. În ianuarie, am fost prima persoană sunată de Nicu Covaci pentru a deveni solistul trupei. M-a chemat în Spania și, în cinci zile, eram în fața porții lui. Am început imediat repetițiile pentru albumul «Vino, Tepes!»”, a povestit Costin Adam pentru adevarul.ro.

Costin a susținut până acum peste zece concerte în țară. Și-a păstrat și serviciul de la Spații verzi, astfel că, dacă în timpul săptămânii îl poți găsi la biroul său din Ploiești, în weekenduri se prezintă neapărat la București, la repetiții.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!