Craiova visează la locul 2

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 9 ianuarie 2015

564 craiovaOficialul craiovean Emil Săndoi a afirmat că este posibilă ocuparea locului 2 la finalul campionatului:

“Sper ca băieţii să fi respectat programul de pregătire, fiindcă sunt profesionişti şi ştiu ce au de făcut şi în vacanţă. Cred că locul 2 se joacă, iar dacă vom continua în acelaşi ritm ne putem gândi şi noi la ocuparea lui. Nu vrem însă să punem presiune pe jucători sau să ne îmbătăm cu apă rece”, a spus el.

Sorin Cârţu îl contrazice însă și spune că obiectivul principal rămâne salvarea de la retrogradare: “Anul trecut a fost unul bun pe toate planurile pentru mine şi mi-aş dori ca 2015 să fie cel puţin la fel de bun. Simţim o anumită presiune de a face performanţă după rezultatele pe care le-am avut în tur şi sper să confirmăm în continuare, să creştem nivelul dacă se poate. Cu excepţia primului loc, acontat de Steaua, toate celelalte poziţii se joacă. Deocamdată, noi ne gândim să îndeplinim obiectivul principal, de a fi în cele 14 echipe care joacă şi la anul în Liga I şi asta înseamnă să acumulăm 44-45 de puncte. Depinde cât de repede putem atinge acest barem şi în funcţie de acest lucru ne putem gândi şi la o poziţie înaltă în clasament”, a concluzionat el.

Oricum ar fi, atmosfera la Craiova este extraordinară și majoritatea componenților echipei au început să se gândească la eventualitatea participării în cupele europene.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!