Crespo Com: „Aniversam 10 ani de activitate!”

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 16 decembrie 2013

Londra_Crespo_colaj

Romanul ajuns in Marea Britanie poate apela astazi la serviciile mai multor firme romanesti care se ocupa de coletarie, unele dintre ele consacrate. Dar nu a fost intotdeauna asa. Motivul aparitiei Crespo Com pe piata britanica, la sfarsitul lui 2003, a fost unul simplu – nu exista la acea ora un serviciu de coletarie stabil, cu o frecventa rezonabila. Astfel ca bacauanii Baghiu Constantin si Baghiu Codrin (tata si fiu), proprietarii acestei afaceri, au hotarat sa apese pe pedala de acceleratie. In 2013, la zece ani de la infiintarea serviciului, dupa milioane de kilometri parcursi si multe mii de clienti multumiti, Crespo Com isi mentine avantul si promite acelasi serviciu prompt si aceeasi seriozitate ca intotdeauna.

Este o activitate dificila, bogata in situatii exceptionale, cu riscuri multiple si deosebit de obositoare. Asa se explica faptul ca in ultima decada au aparut pe piata britanica zeci si zeci de firme de coletarie, din care au supravietuit doar cateva. Dintre cele care au sucombat, majoritatea n-au reusit sa obtina o cota de piata minima, care sa le permita cel putin continuarea activitatii – problemele au variat de la lipsa unei reclame eficiente la prestarea unui serviciu defectuos; au fost si cazuri de rea vointa, de asa-zise firme care au aparut pe piata, au adunat colete si au disparut pur si simplu cu ele.

La aniversarea celor zece ani de acitivitate, personalul Crespo Com se bucura de aceasta reusita speciala, de faptul ca si-au putut mentine o clientela fidela si ca, iata, si pe acest final de an, utilitarele firmei pleaca spre casa burdusite de pachete. Sa notam si ca paginile ziarului „Diaspora Romaneasca” au gazduit reclama Crespo Com toata aceasta perioada.

—————————–

„De la inceput si pana acum am crescut mult si ne-am consolidat. Am schimbat de-a lungul anilor vreo cinci sedii. Practic, in ultimii zece ani am asigurat transporturi din Marea Britanie in Romania si retur fara intrerupere, cu frecventa saptamanala. In prezent functionam intr-o hala amplasata in zona Walthamstow din nord-estul capitalei britanice. Avem rafturi pentru depozitarea pachetelor si utilaje pentru manipularea acestora. Ne-am dotat sediul inclusiv cu camera de odihna pentru soferii care vin din cursa, iar traseele pe care le parcurgem sunt optimizate prin intermediul unui soft computerizat.

In fine, am inceput activitatea cu o masina si am ajuns in prezent la un mini-parc auto”

Constantin Baghiu, reprezentantul Crespo Com, despre evolutia activitatii propriei firme

—————————–

Londra_Crespo

„La inceput practicam exact acelasi pret ca si acum, de 1,50 lire sterline/kg, in conditiile in care costurile combustibilului erau mult mai mici decat astazi. Cand am demarat activitatea luam colete doar de la romanii din Londra, dar acum ne-am largit aria de colectare pana la Manchester. Ne solicita foarte multi studenti din intreaga Marea Britanie. Si avem avantajul ca facem intreaga distributie exclusiv cu masinile noastre, fara intermediari”, subliniaza reprezentantul Crespo Com. Baghiu a mai remarcat si marirea volumului trimiterilor dinspre Romania in ultima perioada. Crespo Com opereaza in momentul de fata curse regulate in toate orasele Romaniei, in UK deservesc Londra, Anglia si Midlands, iar pe viitor urmaresc sa patrunda si pe piata irlandeza. 

Contact: www.crespocom.com, 077 8780 6751, 079 5103 1803

Este dorinta reprezentantilor Crespo Com ca pe aceasta cale, cu ocazia aniversarii celor zece ani de activitate, sa multumeasca tuturor clientilor pentru increderea acordata si pentru fidelitatea lor.

Autor articol: Marcel Istrate
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

3 pareri la “Crespo Com: „Aniversam 10 ani de activitate!””

  1. Nicusor Spune:

    Servicii de foarte proasta calitate, evitati aceasta firma.

  2. Stefan Spune:

    Mare bagabonti astia de la Crespocom, i-am sunat sa-mi ia un pachet, le-am zis ca am nevoie sa vina la adresa si mi-au zis ca ma taie de pe lista si mi-au inchis telefonul in nas.Am sunat din nou si acesti neseriosi, mi-au explicat ca soferii au doua facultati si nu se injosesc sa vina sa ia pachetul de la usa.Total neseriosi si tupeisi…sper sa se lamureasca lumea si sa nu mai trimita cu aceasta firma!!!!!!

  3. costel Spune:

    Cunosc firma CRESPO si pe NEA Costel Baghiu din 2003 si sunt oameni de un foarte mare character, dar cine nu se aseamana nu se aduna, asa ca nu fiti rai caci nu are sens. Cand ei au inceput sa faca coletarie, foarte multi nu stiau macar ce este Anglia sau UK, dar sa ajunga acolo.Mult success CRESPO.com!

Spune-ti si tu parerea!