Crește numărul echipelor ce-l doresc pe Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 decembrie 2014

563 chirichesDacă este să dăm crezare zvonurilor, din ce în ce mai multe echipe sunt interesate de serviciile lui Vlad Chiricheş, asta în condiţiile în care fereastra de transferuri din iarnă nu este deloc departe. Evening Standard afirmă că ultimele nume intrate în cursa pentru internaționalul român sunt Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen.

Juventus, AS Roma, Arsenal sau Inter sunt echipele despre care presa din Occident a scris până acum că l-ar vrea din iarnă pe fundaşul lui Tottenham. Chiricheş a avut din nefericire un sezon foarte slab, dar cu toate acestea a lăsat impresia că încă mai are potenţial. Cele mai multe dintre echipele enumerate îl vor însă împrumut, cu opţiune de cumpărare, pentru a se asigura că va ieși din pasa neagră prin care trece.

Varianta împrumutului este preferată inclusiv de Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen, ultimele două intrate în cursa pentru semnătura internaţionalului român. Tottenham ar dori însă un transfer definitiv, din care să-şi recupereze cât mai mult din cele 8.5 milioane de lire sterline pe care le-a plătit Stelei pentru jucător.

Chiricheş ar avea şansa să lucreze la Dortmund cu Jurgen Klopp, cotat ca unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Borussia are și ea un sezon aproape de dezastru în Germania, acolo unde se zbate în zona retrogradării.

Chiricheş are însă și varianta de a continua chiar la Tottenham. Echipa din Londra nu străluceşte cu Mauricio Pochettino pe bancă, și o schimbare de antrenor ar însemna o nouă şansă pentru Chiricheş pentru a demonstra că merită un loc de titular.

Fundaşul de 25 de ani a adunat anul acesta doar patru meciuri în Premier League, în care a jucat şi fundaş dreapta, o poziţie care este departe de a-i conveni.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!