Criminal la 20 de ani

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 10 iunie 2014

Un român în vârstă de 20 de ani a înjunghiat mortal o femeie de 55 de ani, în locuința ei din nord-vestul Londrei, după care i-a furat victimei sale autoturismul parcat în fața casei. Tânărul a apărut în 5 iunie în fața unui complet de judecată ca autor al respectivelor fapte consumate în urmă cu peste două luni.

Nicolae Pătrăucean, stabilit în zona londoneză Queensbury, a recunoscut că este cel care a comis crima împotriva numitei Rivka Holden, în locuința acesteia aflată în Colindale, cartier din nordul capitalei britanice. El a fost prezent în calitate de acuzat la procesul intentat împotriva sa în cadrul The Central Criminal Court, instituție cunoscută popular sub numele de Old Bailey. Victima era de origine evreiască, fiind cunoscută în comunitatea religioasă din zona în care trăia.

Omorul a fost comis în noaptea de 15 spre 16 martie, au aflat cei prezenți la proces, conform mai multor articole apărute în publicațiile locale care apar în nord-vestul Londrei. Un echipaj de poliție a fost chemat să intervină de urgență atunci, la doar 20 de minute după miezul nopții. Ofițerii au găsit la adresa comunicată o femeie care suferea de pe urma unei vătămări grave produse prin înjunghiere. Paramedicii de la serviciul de ambulanță sosiți ulterior au constatat decesul femeii.

Cercetările care au urmat au dus la concluzia că victimei i-a fost furat automobilul Hyundai, model i20, de culoare roșie. Mașina a fost apoi găsită în zona învecinată Kingsbury, din aceeași parte a Londrei.

Descoperirea vehiculului a ajutat la identificarea și reținerea românului Nicolae Pătrăucean, suspectat de săvârșirea omorului. El a fost pus sub acuzare în 17 martie.

Procesul va continua în 25 iulie, după cum au informat ziarele din nord-vestul Londrei.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!