Cristi Tănase, aproape de 0

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 aprilie 2016

627 tanaseCristi Tănase nu reuşeşte să se impună la Sivasspor, penultimul loc în campionatul Turciei. Fostul mijlocaş al Stelei a jucat doar 520 de minute distribuite în 10 partide şi nu a avut nici o realizare importantă.

Tănase şi-a reziliat în iarnă contractul cu Tianjin Teda, echipă la care s-a transferat în vara lui 2015. Scopul mijlocaşului de 29 de ani a fost să fie mai aproape de ochii selecţionerului şi să intre în calcule pentru EURO 2016. Însă socoteala nu i s-a potrivit de nici un fel. Deşi joacă la o echipă slabă din campionatul Turciei, Tănase nu reuşeşte să se impună.

Contractul lui Cristi Tănase cu Sivasspor a fost înregistrat pe 8 ianuarie 2016. De atunci, echipa sa a jucat 13 meciuri, însă fostul internaţional român a fost integralist doar în unul, cu Rizespor, câştigat de Sivasspor cu 2-1, pe 14 februarie 2016. De atunci, Tănase fie a fost înlocuit destul de devreme, fie a intrat pe parcurs.

Din cele 13 meciuri disputate de Sivasspor, Tănase a intrat în 10. În celelalte trei partide a fost lăsat în tribună. O posibilă explicaţie este şi faptul că antrenorul îl joacă ba pe flancul drept, ba pe cel stâng. Dintre cele două 10 meciuri în care a intrat, Tănase a jucat de patru ori „aripă” dreapta şi de şase ori a fost trimis în flancul stâng.

Iată cifrele lui Cristi Tănase la Sivasspor:
Meciuri: 10
Pase de gol: 0
Goluri: 0
Meciuri ca integralist: 1
Minute jucate: 520

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!