Cristian Chivu, dorit de Ceahlaul!!!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 23 decembrie 2013

Imagini de la reunirea echipei nationale a Romaniei, pentru meciul din cadrul preliminariilor pentru EURO 2008 cu Bulgaria. Reunire Romania.Cristian Chivu este, la 33 de ani, aproape de o retragere de pe teren.

Jucatorul lui Inter si-ar putea periclita sanatatea pentru tot restul vietii daca va continua fotbalul de inalta performanta, acest zvon venind din zona apropiatilor sai.

Chivu este in ultimele 6 luni de intelegere cu Inter, echipa de la care incaseaza un salariu anual de 2,1 milioane de euro. Desigur, asa cum v-am informat anterior, milanezii nu par a avea intentia sa-i prelungeasca intelegerea.

Mai mult, Chivu locuieste deja cu familia la Bucuresti. In conditiile in care se pare ca retragerea este aproape, ex-internationalul roman a inceput sa primeasca oferte pentru un post de oficial.

Una dintre ele, probabil si cea mai surprinzatoare, soseste de la Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt.

“Cristi are mereu deschisa usa la noi. Poate fi orice vrea el, presedinte sau antrenor. Ca jucator este mai greu, daca ar vrea sa mai evolueze el din placere, m-as bucura. Ceahlaul n-are bani pentru un fotbalist precum Chivu, dar in alta postura mi l-as dori. Atuul meu este ca are rude in Piatra Neamt. Socrii lui locuiesc aici, in oras. Ar fi aproape de familie”, a declarat “Pinalti”.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!