CSAT convocat pe 2 februarie

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 3 februarie 2014

Presedintele Traian Basescu a convocat o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) pentru duminica, 2 februarie, la ora 16.00, ca urmare a solicitarii de convocare, primita din partea a cinci membri ai CSAT, in data de 24 ianuarie.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CSAT figureaza „raportul privind gestionarea de catre autoritatile administratiei publice cu responsabilitati in domeniul situatiilor de urgenta, conform legislatiei in vigoare, a evenimentului de aviatie din data de 20 ianuarie, in care a fost implicata aeronava BN-2, inregistrata YR-BRP, prezentat de prim-ministrul Guvernului Romaniei”.

De asemenea, la sedinta CSAT va mai fi prezentat raportul directorului STS privind activitatile desfasurate conform legilor, metodologiilor si procedurilor inter-institutionale existente in legatura cu accidentul aviatic din muntii Apuseni, prezentat de directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, duminica, trimiterea unei solicitari de convocare a CSAT.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!