CSM București, în finala Challenge Cup

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 1 aprilie 2016

623 csm voleiEchipa CSM Bucureşti va juca prima finală europeană din istoria voleiului românesc. Formaţia din capitală va întâlni echipa turcă Trabzon Idman Ocagi, în meciul pentru trofeul Challenge Cup, a doua competiţie europeană ca valoare din voleiul feminin.

CSM Bucureşti a eliminat în semifinalele Challenge Cup o altă echipă din Turcia, Bursa. După victoria cu scorul de 3-1 la seturi în prima manşă din Turcia, voleibalistele antrenate de italianul Francois Salvagni au câştigat şi în meciul retur, disputat la Bucureşti, cu scorul de 3-0 şi au obţinut calificarea în ultimul act al competiţiei.

”Pentru noi este o mare onoare să fim în finală, dar nu este suficient, obiectivul nostru este să câştigăm trofeul. Am muncit tot sezonul ca să ajungem în finală. Este o mare oportunitate pentru toţi, aşa că trebuie să facem totul pentru a câştiga trofeul”, a declarat antrenorul Francois Salvagni.

Chiar dacă se află pe locul 10 în clasamentul Turiciei, Trabzon îi dă motive de îngrijorare antrenorului echipei CSM Bucureşti.

„Sunt foarte puternice în defensivă şi au câteva jucătoare uimitoare pentru mingile înalte. Am lucrat doi ani în Italia cu Jelena Blagojevici şi pot spune că este extraordinară”, a adăugat Salvagni.

Manşa tur a finalei dintre CSM Bucureşti şi Trabzon se va disputa la sala Elite, aflată în incinta centrului comercial Sun Plaza. Returul va avea loc pe 3 aprilie.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!