CSM câștigă Cupa Challenge!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 8 aprilie 2016

624 csm voleiEchipa de volei feminin CSM Bucureşti a câştigat duminică Cupa Challenge, după victoria cu formaţia turcă Trabzon Idman Ocagi, în deplasare, scor 3-1, în returul finalei.

Echipa susţinută de Primăria Capitalei s-a impus în Turcia cu 3:1 la seturi (25-23, 25-13, 20-25, 25-20). În partida tur, desfăşurată la mijlocul săptămânii în România, echipa pregătită de Francois Salvagni se impusese tot cu 3-1.

CSM Bucureşti s-a prezentat în Turcia cu următoarea echipă: Bacşiş, Tătaru, Ozun, Majstorovic, Roşca, Pincerato, Cărbuneanu, Faleş, Karakasheva, Pihlajamaki, Ruzzini, Susic.

Jasna Majstorovic a fost cea mai bună jucătoare a noastră, cu 19 puncte. De la CSM s-au mai remarcat Roxana Bacşiş, cu 14 puncte, şi finlandeza Laura Pihlajamaki, 13 puncte.

CSM Bucureşti a câştigat primul trofeu european la nivel de cluburi din istoria voleiului feminin. În semifinale şi în finală, echipa din România a reuşit să bată de patru ori din tot atâtea ocazii echipele turce Bursa, respectiv Trabzon.

De remarcat faptul că Turcia este numărul 1 în Europa la nivel de cluburi, a avut reprezentantă şi în finala CEV (a doua competiţie europeană ca valoare) şi are şi două echipe calificate în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, notează mass-media de la București.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!