CSM, pe model Oltchim

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 februarie 2014

523 ana paula rodriguesPotrivit ziarului brazilian Globo Esporte, Ana Paula Rodrigues a semnat cu CSM Bucuresti la numai cateva zile dupa ce Barbara Arenhart si Alexandra do Nascimento, doua campioane mondiale care jucau la campioana Austriei, au semnat cu liderul campionatului romanesc, HCM Baia Mare.

Mai mult, portarul Mayssa Pessoa (29 de ani) va veni sa joace pentru CSM dupa ce isi va termina contractul cu Dinamo Volgograd.

Mutarile apar pentru ca acordul de colaborare dintre Brazilia si Hypo Viena a incetat. Brazilienii suportau o parte din salariile jucatoarelor la Hypo, conditia fiind ca acestea sa joace in meciurile lui Hypo. Brazilia a castigat aurul la Campionatul Mondial din Serbia, pretentiile jucatoarelor au crescut si echipa austriaca nu a putut sa mai sustina salariile jucatoarelor.

Centrul de 26 de ani nu este singurul transfer facut de CSM in ultimele zile. Mayssa Pessoa, portar, o alta jucatoare din lotul Braziliei care a castigat titlul mondial in 2013, a semnat cu CSM Bucuresti. „Mi-a placut sa joc la Dinamo Volgograd, insa vreau o noua provocare. Echipa va creste cu Mette Klit pe postul de antrenor. Voi juca alaturi de alte jucatoare din Brazilia si de alte sportive foarte valoroase. Clubul vrea titlul si sa participe in Liga Campionilor”, a declarat Pessoa pentru handnews.fr.

Rodrigues si Pessoa ar putea fi urmate de Fernanda Franca da Silva si Deonise Cavaleiro, inter si extrema stanga, respectiv inter dreapta care evolueaza in clipa de fata la Hypo Viena. Daca Franca da Silva are sanse mari sa semneze cu gruparea bucuresteana, Cavaleiro negociaza si cu o alta echipa din Europa, aceasta din urma parand a avea ceva mai multe sanse sa semneze cu ea.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!