CSM transferă pe bandă rulantă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 3 martie 2014

524 ekaterina vetkovaCSM Bucureşti a reuşit să perfecteze un nou transfer. Pivotul rus Ekaterina Vetkova (27 de ani) se va întoarce în Liga Naţională, după ce a mai evoluat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Vetkova va veni la echipa București de la Astrahanocika Astrahan, cu care a ajuns în acest sezon în sferturile de finală ale Cupei EHF, acolo unde va juca împotriva echipei Bayer Leverkusen.

Pivotul rus de 27 de ani se întoarce în România, după ce a fost legitimat două sezoane la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Vetkova nu s-a impus în echipa vâlceană, iar în returul sezonului 2012-2013, a fost împrumutată la echipa rusă Astrahanocika Astrahan, unde a şi evoluat în acest sezon. Campioană mondială cu naţionala Rusiei în 2009 şi câştigătoare a Ligii cu Zvezda Zvenigorod în 2008, Vetkova este o specialistă în defensivă şi urmează să facă pereche la semicerc cu Oana Manea, fosta coechipieră de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai puternice cupluri de pivoţi din Europa.

Investiţiile de la CSM Bucureşti încep să contureze o echipă care ar putea să conteze în cupele europene. Fostele jucătoare ale Oltchimului, Iulia Curea şi Patricia Vizitiu, au fost deja prezentate de echipa bucureşteană, ca şi noua antrenoare, daneza Mette Klit. În total însă, CSM va aduce alte şase jucătoare. Este vorba despre patru brazilience, Ana Paula Rodrigues, Deonise Cavaleiro, Fernanda Franca da Silva (Hypo Viena) şi portarul Maysa Pessoa (Dinamo Volgograd), suedeza Linnea Torstenson (Viborg) şi extrema spaniolă Carmen Martin (Krim). 

Constantin Căliman, preşedintele lui CSM Bucureşti, a confirmat deja că transferurile sunt realizate, jucătoarele urmând să fie prezentate în următoarea perioadă.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!