CSM trece de Rostov pe Don

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 8 aprilie 2016

624 csm handbalEchipa de handbal feminin CSM Bucureşti a câştigat meciul de pe teren propriu, cu Rostov Don, scor 26-25, în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

La pauză, scorul a fost 12-11 pentru Rostov Don. A fost prima înfrângere pentru Rostov-Don în actuala stagiune a Ligii Campionilor.

Partida a fost una echilibrată, fără diferenţe mari de scor. În repriza secundă, CSM Bucureşti a avut patru goluri avans, scor 22-18, dar handbalistele din Rostov au revenit spectaculos şi au condus cu 24 la 22. Finalul a fost spectaculos: Ilina ratează o aruncare de la 7 metri pentru Rostov Don, Oana Manea scapă pe contraatac, însă ratează o şansă uriaşă. Se încheie 26-25.

Martin şi Torstensson au fost cele mai bune marcatoare pentru CSM Bucureşti, cu câte cinci goluri. De cealaltă parte, Ilina şi Sen s-au remarcat de la echipa din Rusia, cu nouă goluri, respectiv cinci.

CSM Bucureşti: Bazaliu, Brădeanu (2 goluri), Curea (2), Fisker (1), Grubisic, Gullden (3), Iordache, Jorgensen (3), Manea (1), Martin Berenguer (5), Nan, Pessoa De Oliveira, Rodrigues Belo (3), Torstensson (5), Vărzaru (1), Vetkova. Antrenor: Kim Rasmussen.

Rostov: Avdekova, Bobrovnikova (1 gol), Borshchenko (3), Ilina (9), Kiseleva, Lunde, Makeeva, Managarova (3), Petrova (2), Punko, Sedoykina, Sen (5), Shymkute (1), Slivinskaya (1), Stepanova, Sudakova. Antrenor: Jan Leslie.

Returul va avea loc pe 9 aprilie, la Rostov-pe-Don.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!