CSM, turație maximă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 februarie 2015

570 csmCSM Bucureşti a câştigat în etapa a 19-a a campionatului intern de handbal feminin, cu 32-23, pe terenul celor de la CSM Cetate Deva. Formaţia antrenată de Mette Klit a făcut diferenţa de-abia în partea secundă, la pauză scorul înregistrat fiind de 14-11. Astfel, CSM Bucureşti obține cele 3 puncte dorite şi continuă cursa de urmărire a rivalei HCM Baia Mare. La Deva lucrurile nu stau la fel de bine, pentru că echipa s-a împiedicat în lupta pentru locul 8, însă o înfrângere cu formaţia din capitală am putea spune că era în program.

„Cartaş s-a accidentat cu două zile înainte de meci şi nu am putut să o folosim. Am avut şi alte probleme, în ultimele zile jumătate din lot a fost decimat din cauza răcelilor”, a declarat Marian Muntean, preşedintele echipei Cetate Deva. Cetate Deva a pierdut-o înaintea celei de-a doua reprize şi pe Alina Şovar, care a leşinat şi a fost transportată la spital. Mai mult, antrenorul principal Ioan Ani-Senocico este ţinut la pat de o varicelă, de mai bine de două săptămâni. 

Marian Muntean consideră că lupta pentru locul 8 nu este încheiată, chiar dacă Ploieștiul are un avans de 6 puncte: „Matematic, mai sunt 21 de puncte puse în joc, încă mai sunt şanse să prindem play-off şi noi, dar şi Vâlcea. O echipă mai poate prinde o pasă proastă precum SCM Craiova, dar şi o serie de victorii”, a spus el.

După rezultatele înregistrate în etapa a 19-a formaţia prahoveană a devenit favorită certă pentru ultimul loc care asigură locul în play-off.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!