Cu Alexandrion, la joc…

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 19 iunie 2014

539 george boroiEchipa de handbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a semnat un parteneriat pe 5 ani cu Fundaţia Alexandrion Group, pe durata acestui contract echipa masculină de seniori a grupării militare urmând să se numească CSA Steaua Alexandrion Bucureşti.

Preşedintele CSA Steaua, George Boroi, a declarat în conferința de presă aferentă că parteneriatul reprezintă începutul unui proiect de reconstrucţie a echipei de handbal masculin.

„Acesta este momentul relansării echipei de handbal a clubului Steaua, asocierea reprezentând o garanţie a proiectului pe care dorim să-l implementăm. Contractul este valabil 5 ani, timp în care echipa se va numi CSA Steaua Alexandrion Bucureşti. Ne aşteptăm ca după această asociere cu Alexandrion Group şi alte companii să se ni se alăture în acest proiect de construcţie a unei echipe campioane”, a spus el.

Preşedintele Fundaţiei Alexandrion Group, Nawaf Salameh, a afirmat în cadrul conferinţei de presă că nu a impus un obiectiv echipei la semnarea parteneriatului. „Nu am pus condiţie în acest parteneriat, un obiectiv de clasare pe un anumit loc, important este ca această echipă să facă performanţă. Eu unul mă simt foarte legat de acest club, pe care am ajuns să-l cunosc foarte bine din perioada în care am efectuat stagiul militar aici, în România. Am ales să sprijin handbalul, deoarece este un sport care are un ritm de creştere ridicat la nivel global”, a precizat omul de afaceri sirian.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!