Cum am primit numele de Melinte…

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 23 martie 2015

Florin Gardoş, fundaşul celor de la Southampton, şi-a făcut un obicei din a povesti pe pagina sa de Facebook întâmplări despre românii pe care îi întâlneşte în Anglia. De data aceasta, fostul fundaş al Stelei a povestit cum s-a întâlnit cu o olandeză botezată după atleta Doina Melinte.

„Eram într-un restaurant şi am intrat în vorbă cu managerul, o tipă haioasă. I-am zis ca sunt din România şi mi-a spus că pe ea o cheamă Melinte. Wait for it…

Povestea e aşa: părinţii ei, ambii olandezi, se uitau la Campionatul Mondial de atletism, când mama ei era însărcinată în 8 luni. Iar tatălui ei i-a plăcut atât de mult de campioana mondială la Atletism, Doina Melinte, încât a hotărât să-i pună fetei lui numele de… Melinte. Cam tare, nu?”, a povestit Gardoş pe pagina sa de Facebook.

Florin Gardoş, stoperul echipei Southampton, a lansat la începutul acestui an campania „RomâniCaLumea”, o campanie prin care fotbalistul îi prezintă, pe pagina sa de Facebook, pe românii pe care îi întâlneşte şi care muncesc în Anglia.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!