Cum îți cucerești sufletul pereche în funcție de zodie

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 18 septembrie 2015

suflete_perecheBerbec

Bărbatul din Berbec este o persoană sigură pe ea, carismatică și plină de energie. El este de părere că indiferent de ceea ce face, este într-o călătorie prin viață, o aventură pe care o trăiește la maxim. Multe femei cad în mrejele Berbecului, începând să se îndrăgostească de personalitatea lui unică.

Dacă vrei să îl cucerești, încearcă să pari indiferentă. Cel mai bun mod de a atrage privirile unui Berbec este de a nu îi arăta că te interesează. Îi plac jocurile, să urmărească și să fie provocat. Fă-l să creadă că tu ești cel mai bun „premiu” pe care îl poate câștiga.

Taur

Bărbatul Taur este un romantic incurabil, un macho adevărat, căruia îi place la nebunie să fie în centrul atenției. În adolescență și tinerețe vrea cu disperare să aibă parte de cât mai multă aventură și distracție, însă odată cu trecerea timpului, își schimbă părerea, preferând mai degrabă o relație serioasă, de lungă durată, alături de o femeie care să îl înțeleagă.

Pentru Taur aspectul fizic contează foarte mult: oferă-i ceea ce vrea să vadă, fii tot timpul aranjată, elegantă și sofisticată. În preajma lui trebuie să fii modestă, echilibrată, prietenoasă și să dai dovadă de inteligență.

Gemeni

Bărbatul Gemeni adoră să flirteze și să „alerge” după femei. Complimentele sunt cartea lui de vizită, iar privirile lungi cu care analizează o femeie îi dau de gol dorința sexuală. Dacă ajungi să râzi la glumele lui, află că te îndrepți cu pași repezi către o mică aventură cu un bărbat din Gemeni.

Sociabil din fire, Geamănul îți poate deveni în doar câteva minute un adevărat confident, în fața căruia ajungi să spui chiar și cele mai ascunse secrete. Îi place să facă pe importantul, să fie abordat de femei și invidiat de bărbați. Adoră când i se fac ochi dulci și așteaptă de fiecare dată ca femeia să fie cea care face prima mișcare.

Rac

Bărbatul Rac este un romantic incurabil și un familist convins. Acesta continuă să fie sedus de mâncarea pregătită în casă, de o prăjitură de calitate sau de limonada preparată chiar de tine. Îi place să asocieze efortul și timpul femeii petrecut în bucătărie cu mama sa (nu te speria, acesta este un lucru bun) și cu feminitatea.

Îi place să fie băgat în seamă, să fie întrebat cum se simte și să fie tot timpul în alertă atunci când vine vorba de dragoste. Urăște rutina și dacă vrei să îl cucerești trebuie să vii de fiecare dată cu ceva nou. Ca să ajungi la inima acestui romantic incurabil, trebuie să îi demonstrezi că îi respecți viața, familia și trecutul.

Leu

Dacă ți s-au aprins călcâiele după un bărbat Leu, va trebui să lupți destul de mult pentru a-i atrage atenția. Acesta este o fire complicată, care adoră jocurile și provocarea. Îi place să fie în centrul atenției, să dea sfaturi, să fie ascultat și să i se spună că are dreptate de fiecare dată. Leul are nevoie de o femeie care este pricepută în toate: serioasă în relații, doamnă în societate și o amantă perfectă în dormitor.

Chiar dacă pare un aventurier, în realitate este adeptul relațiilor de lungă durată. Vrea să știe că are încredere în femeia de lângă el, însă în același timp, are nevoie de libertate și independență. Dacă vrei să îl cucerești, este suficient să îi arăți că ești interesată de persoana lui, să râzi la glumele sale, să îl asculți și să îi demonstrezi că ți se pare o persoană inteligentă.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un perfecționist, care duce o luptă interioară cu propria persană, încercând de fiecare dată să se autodepășească. Punctualitatea și creativitatea sunt caracteristicile unei Fecioare. De cele mai multe ori este o persoană fidelă, însă este nevoie de multă muncă pentru a-și găsi liniștea în relații astfel încât să nu înșele.

Bărbatul Fecioară se simte atras de femeile independente, care știu ce își doresc de la viață. Îi place ca femeia să fie cea care preia inițiativa și îi demonstrează că este interesată de el. În momentul în care intri în discuție cu el, încearcă să stai departe de viața lui privată. Nu aborda teme personale, deoarece le va considera precum o insultă, o invadare a intimității sale și vei pierde șansa de a-l cuceri.

Balanță

Bărbatul Balanță este o persoană fascinantă. Dificil la prima vedere, el pare precum un puzzle gata să fie rezolvat. Ceea ce nu multe femei știu este că ele trebuie să privească dincolo de aparențe. Chiar dacă pare ciudat și greu de cucerit, Balanța este o zodie foarte simplă, care doar așteaptă să fie descifrată.

Modul prin care poți ajunge la inima lui este conversația: încearcă să îl înțelegi, să îl cunoști, să îi afli misterele personalității și care sunt lucrurile care îl fac unic. Bărbatul Balanță este o persoană căreia îi place să vorbească despre ea, să își povestească viața și să își împărtășească secretele. Înainte de a-l aborda, amintește-ți că îl poți cuceri, intrându-i în minte și în suflet și aflând ce gândește cu adevărat.

Scorpion

Scorpionul este cel mai puternic semn din zodiacul european și unul dintre cele mai pasionale și sexuale semne ale horoscopului. Pentru el femeia este precum o adevărată zeiță, pe care trebuie să o răsfețe, să o satisfacă și să îi ofere tot ce are nevoie pentru a fi fericită. Îi place să se considere un Don Juan, un iubitor și un amant al femeilor. De aceea nu reușește să stea prea mult timp într-o relație, fiind de părere că rolul său în viață este de a mulțumi femeile.

Dacă vrei să-l cucerești, încearcă să pari indiferentă. Îi place jocul și adoră când o femeie nu este interesată de el. Acest lucru este precum o provocare căreia îi este imposibil să reziste. El va face primul pas și, cu cât vei arăta că nu îți pasă de persoana sa, cu atât el te va „vâna” mai mult.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este un aventurier, un independent, un căutător al libertății. Întotdeauna în mișcare, foarte rar ajunge să țină cu adevărat la o femeie. Îi plac relațiile scurte, deoarece îi este teamă să nu se instaleze rutina în viața lui și să nu își piardă independența.

Dacă vrei să îi atragi atenția, încearcă să fii pe placul lui, adică o femeie dornică de distracție, care urăște responsabilitățile și relațiile plictisitoare. Arată-i că îți plac flirturile, aventurile și relațiile scurte. Dacă reușești să-l cucerești, amintește-ți să îi oferi spațiul de care are nevoie. El trebuie să se simtă liber tot timpul, așa că încearcă să nu îl sufoci și să nu devii dependentă de el.

Capricorn

Capricornul este unul dintre cele mai dificile semne ale zodiacului european. Întotdeauna sincer și direct, cu o poftă de viață imensă, bărbatul Capricorn știe ce își dorește de la propria persoană și își cunoaște scopul în viață. El nu renunță niciodată la ascensiunea lui, indiferent de cât de greu este drumul sau de persoanele pe care trebuie să le lase în urmă.

Dacă vrei să îl cucerești, trebuie să dai dovadă de maturitate și respect. Îi plac femeile care știu ce vor de la viață, independente și dornice de muncă. El trebuie să simtă că este la același nivel cu femeia, să lupte amândoi pentru a avea o viață fericită la maturitate, lipsită de griji materiale. Demonstrează-i că se poate baza pe tine și că tu ești cea care îi poate oferi confortul mult dorit.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este o fire distractivă, amuzantă, sinceră și foarte prietenoasă. Deși pare un tip indiferent și insensibil, dacă ajungi să îl cunoști mai bine, descoperi un bărbat matur, direct, care știe ce vrea de la viață.

Partenera potrivită pentru el este o femeie optimistă, veselă, plină de viață și întotdeauna zâmbitoare. Ea trebuie să-i accepte independența și să fie de acord cu libertatea lui. Vărsătorul adoră să fie liber, să știe că nu este ținut din frâu și să facă tot ceea ce își dorește.

Pești

Bărbatul Pești este un tip sensibil, emoțional, destul de romantic. Uneori visător, alteori excentric, întotdeauna reușește să te ia prin surprindere, deoarece are o personalitate ciudată, care se schimbă destul de des.

Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-i demonstrezi că tu ești femeia potrivită pentru el: bărbatul Pești este în căutarea perechii, a sufletului pereche care să îl completeze și să îl facă fericit. Are nevoie de un semn, de o conexiune pe care să o simtă atunci când este în preajma ta. Uneori, poate fi destul de indiferent și imatur, preferând să aștepte ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

O parere la “Cum îți cucerești sufletul pereche în funcție de zodie”

  1. Femeia Balanta greu de cucerit Spune:

    Femeia nascuta in zodia Balanta se cucereste cel mai greu (chiar ani de zile), insa efortul se merita, au intr-adevar au o Unicitate si simplitate cum greu gasesti la alte zodii.

Spune-ti si tu parerea!